Kto som?

Príspevok v téme: Kto som?
ameno2

Casto vo vnutry zvazujem kto som. Uz neviem ci som dobra a ci zla. Robim aj zle aj dobre veci. Moralne aj nemoralne. Hovorim nazory a viem co je spravne, ale nekonam podla toho. Je to vecny boj dobra a zla v nas? Ked sa nad sebou zamyslim boli veci, ktore by som pred polrokom odsudila teraz to dokazem akceptovat a aj konat.

anjelik

Ameno, to že vieš, čo je správne a čo správne nie je, nutne neznamená, že sa tak budeš aj chovať. Príčinou je slabosť, neschopnosť sa tak správať. Nič, čo je treba odsúdiť, ale nad čím sa treba zamyslieť. :o) Netreba sa zmieriť s tým, som taká a taká, nič s tým neurobím, ale treba sa snažiť, aby si sa priblížila k tomu, akou v skutočnosti chceš byť. Je to ťažké...ak niekedy zlyháš, neznamená to koniec sveta. Treba sa zmieriť sama so sebou, potom dokážeš akceptovať slabosť aj u druhých. :o)

kafe

povrchnosť vládne svetu - mať svoj názor, ale konať inak buď z pohodlnosti, alebo zo strachu že vybočím z radu. Ono to stojí aj trochu námahy - ŽIŤ podľa svojich názorov. To vôbec neni boj dobra a zla v nás. Si proste pohodlná a povrchná. Ale nič si z roho nerob. Svet potrebuje ľudí ako si ty, čo sa boja používať svoj rozum a radšej plynú s prúdom a ľudí čo NEkonajú slobodne ale zo strachu.

salvation

Hľadaj ďalej, možno na to časom prídeš. Nezabudni že to aká si si urcujes sama svojim myslením a konaním. Ľudia sa menia, názory sa menia, ak si dobrý človek, tak sa budeš držať tych dobrých pravidiel - neklamem, nekradnem, neublizujem, pomaham.