Žena so ženou

Príspevok v téme: Žena so ženou
linda727

Dobrý deň. Som žena, hetero, mala som už nejakých tých priateľov, aj sexuálnych, ale veľmi ma to láka vyskúšať si to so ženou. Nejaké tie olizovačky už boli, ale to skôr šlo o srandu na akciách, keď sa niečo popilo. Ale nechápem prečo má to stále ťahá vyskúšať si ženu. Myslíte, že som BI ?

bella12

linda, to čo cítiš je obyčajná žiadostivosť, zbytočne riešiš či si alebo nie si bi. Vyskúšať ženu či vyskúšať muža - stále je to o hľadaní vlastného pôžitku za "použitia" iného človeka. Človek nie je tovar, ktorý vyskúšam a keď sa mi nepáči, tak ho jednoducho nechám tak.

Súhlasila by si s tým, keby nejaká iná žena to chcela vyskúšať s Tvojou mladšou sestrou, sesternicou či niekým, na kom Ti veľmi záleží?

vanilla_cakeq

tak ked ta pritahuju aj zeny a laka to tam s nimi skusit, zrejme bisexualka si...lebo mne ako heterosexualke nieco take pride uplne nechutne...priznam sa, ze asi 5 sekundove bozkavanie bolo, ale ked si na to spomeniem je mi zle... :-D

vidlica

ja som tiež rozhodne hetero a so ženami nejak ani nevychádzam, vzťah si neviem predstaviť, ale taký úlet celkom :)

linda727

:) Len keď sme sa o tom bavili s kamoškami tak nenápadne, tak že všetky sú proti tomu, aby niečo so ženou niekedy mali, že im to pripadá nechutné. Tak neviem či som jedna z mála alebo to len nechcú priznať.

bingham

HAHA...nie u zien je to uplne normalne(aj ked vela zakomplexovanych ludi tu pisalo ze nie)...takze kludne skusaj :)