5rokov vo vztahu

Príspevok v téme: 5rokov vo vztahu
rrrr

Ahojte,neviem či chcem radu,skôr sa chcem ,,vykričať,,pretože to už dlho nevydržim.

S priateľom som 5rokov som snim od svojich 16,v poslednej dobe stále rozmýšlam nad rozchodom,vzťah ma nejako ,,nenaplňa,,.
Priateľ nemá na mňa čas,je stále zaneprázdnený,keď sme spolu nič nerobíme a keď ho poprosím,aby sme spolu konečne niekam išli,jemu sa nechce,na jednej strane ho aj chápem,že je unaveny z práce,ale mňa to jednoducho takto nebaví.

Je pravda,že ho stále milujem,ale pýtam sa stačí to?stači človeka lúbiť a aj napriek tomu sa trápiť?najradšej by som ,,stím,, sekla,ale bojím,neviem si predstaviť fungovanie bez neho,nikoho som pred ním nemala a za tie roky čo som sním ano ho nepodviedla...

poprosím normálne reakcie - nie typu nevieš čo chceš a podobne..

lulu22

rrrr, ako prepáč, ale keď je jeho reakcia taká, že - ak sa ti nelúbi, nechaj tak- tak nad čím ešte rozmýšľaš? už len to, že ti vadí toľko toho, tak si dávno mala byť od neho..očividne by mu to nevadilo : )

rrrr

Samozrejme,že to nikto za mňa nevyrieši,išlo mi ,,len,,o Vaše reakcie prtože xy-krát som sa s priateľom o tom rozprávala a nepomohlo to,jeho rekcia je taká,ak sa ti nelúbi nechaj tak!
Vždy aj keď sme boli pohádabý z mojej strany išla iniciatíva,vždy som to zachraňovala len ja....ono je naozaj niekoho koho máš rád poslať preč,aj ked je to nanič,pretože toho človeka mam stále rada...

8saskia8 aj vy ste spolu 5rokov?

8saskia8

chceš to zachrániť? porozprávaj sa sním . mám to isté. presne to isté. som taká stara ako ty. a rozhovor pomohol, on si to uvedomil. bola som rozhodnutá, ak sa niečo pohne...ok, ak nie je koniec.. NIKTO z nás ti nepomôže..v tom ste vy dvaja..

sweater*

ja fakt nechapem ako ti niekto moze vediet poradit.... rozidete sa spolu mozno budes stastna, mozno budes nestastna a budes ho chciet spat, zostanete spolu, mozno to pojde len dole vodou a stejnak to povedie k rozchodu a mozno sa vas vztah zlepsi. aj keby dakto bol v rovnakej situacii ako ty, proste kazdi sme iny aj kazdy vztah je iny, musis to posudit len podla seba. akurat ze moj nazor na zostavanie vo vztahu s dovodu ze sa bojis, ze co bude bez neho ze ste spolu dlho a bla bla je pekna kravina, lenze je mozne ze si zle vysvetujes svoje pocity, mozno je to naozaj zvyk a rutina co prezivas a mozno uz len tak intenzivne nepocitujes tu lasku k nemu ktra sa ale stale prechovava v tvojom vnutri, mozno... kto to ma vediet lepsie ako ty???