Egoista v posteli

Príspevok v téme: Egoista v posteli
Lujza24

Chcela by som vedieť, v čom je problém keď je chlap veľmi pasívny v posteli (respektíve egoista). Mám dvojročný vzťah a začína mi to už pekne vadiť. Príde mi dosť hlúpe vravieť partnerovi: chyť ma tam, dotkni sa ma tam, pobozkaj ma tam, pohladkaj ma tam, urob mi toto...(minule sa uz naštval, že čo ho dirigujem)....
Čo mám teda robiť??? V kom je problém? Veď ja ho hladím, bozkávam, atď...Tak prečo mi to neopätuje??? Je normálne, že túžim po vášnivom sexe, kde nemusím chlapovi hovoriť čo má robiť, nie? Alebo nie všetci muži ,,to vedia,, a nie všetci sú náruživí milenci??? Je môj prvý (mám 24), on má (34) tak neviem. Bojím sa, že ten vzťah nemá budúcnosť - veď aj v intímnej oblasti musia dvaja fungovať...Čo mám robiť? Už som mu aj povedala, že mi chýba z jeho strany ,,vášeň,, a nič sa nezmenilo:-( Alebo jednoducho ma len nemiluje?.... Som zmätená:-(
Vďaka za rady!

Arnie23

co uz aj taky su, ze sa zene nevenuju. ja dokazem na zene zahrat aj Mozarta, Vivaldiho, Bacha a vsetko co ti pride na um. neubrani sa tomu ziadna zena a padne z toho na kolena. no holt som jednicka :) . moja zienka je toho dokazom. Ako vo filme Parfem, tak ja viem co zena chce, potrebuje, citam ju celu.

User_37597

co ma spolocne laska a sex? sex je sex a laska je laska...ci on dava lasku do toho sexu uz vies. ale keby si nahodou nevedela tak nie najskor ju tam nedava ..ci je prirodzene mantavy ti neviem povedat to musis ty vediet alebo ci ho to len nebavy sa vseliak maznat.mozno sa len chce vytriast a na teba sere.mozno to ani inak nevie.mozno takto sexoval vzdy! ako to sakra mame vediet ked ty si jeho partnerka...porozpravaj sa s nim.a ked sa nic nezmeni tak je to na tebe.ci chces takto zit alebo mat sex s ktoreho budes vlhka az za usami.
tolko z mojej strany...

User_37597

tazko ti poradit kedze mas vlastny rozum a prisla si sem viacmenej len po nazor ako to vidia ostatny.kazdy chlap to potrebuje ale len maloktory vie co chce zena.
sama to vidim na sebe ze po dlhsej dobe ten chlap uz nema zaujem tak tu zenu uspokojit ako sa zo zaciatku snazil.ale aj keby ti akykolvek iny muz nasluboval ze on by ta uspokojil maximalne moze to byt riadna blbost..to po com najviac tuzis nemusi byt take uzasne ako si myslis.
rozhodne ak to tebe vadi a nepaci sa ti to tak asi nema moc zmysel snim ostavat.sexualne budes zit minimalne este 20 rokov takze dobre si rozmysli ci to takto chces aj o tych 20 rokov.

Slota

Zle si nasla dievca zle a osobne si mislim ze to bude este viacej horsie a horsie a cim viacej budes cakat s roschodom tim to bude bolestivejsie.JA mam 39 a vasen mi vobec nechyba a som slobodny

wreck

Lujza24, ano, skutocne moze byt egoista a je normalne, ze dlho trvalo to rozpoznat. ale dovodov moze byt viac, vratane tych, ktore sama uvadzas.

a ano, nie kazdy chlap je taky, ze mu polozis ruky na zenu a on na nej zahra taku symfoniu, ze ona sa na konci nebude vediet ani len pohnut. nie kazdy chlap je dotykovy typ, nie kazdy rozumie odozvam zenskeho tela a nie kazdy im CHCE rozumiet.

ako to je u toho tvojho je tazko hadat. zacni rozhovorom, davaj otvorene otazky -- nie 'pritahujem ta?', ale 'co ta na mne najviac pritahuje?' -- a postupne prides na to, kde to viazne. snad to nebude tym, co pisem hore. lebo s tym, zial, nijako nepohnes.