Lámavé nechty

Príspevok v téme: Lámavé nechty
Patinka

Ahojte.. :) potrebujem pomoc od vás alebo niejake rady pred týždňom som si prestala okusávať nechty..:) a som na seba hrdá lebo viem že pre mňa to bolo dosť ťažke ked som hcela prestať prestala som a už mi asi 1 mm vyrástli no problem je v tom že sa LÁMU!! a neviem čo s tým už sa mi jeden zlomil a citim že niesu pevne ako maju ostatný a neviete čím by som si ich mohla spevniť..?? :) a ak su niejake prípravky napíšte mi kolko stoja kde ich kupim a ako sa volaju :)) :)) :)) ďakujem :)

Mirka83

Ja mám tiež taký zlozvyk, že keď som nervózna, tak si šúpem lak dole z nechtov, čo mi ich dosť zničí...no potrvá to pár týždňov aspoň podľa mňa. Tiež som ho niekedy brala, na nechtoch som si jeho účinok nejako zvlášť nevšimla, zato mi začalo vyrastať veľa nových vlasov, kaderníčka sa čudovala, že som robila, že mi toľko nových vlasov začalo vyrastať :D

Patinka

A problem je ešte v tom že ja si nechty naokusávam ale keď mám nalakované nechty zo zubami zčuchujem dole lak :/

Mirka83

V drogérii kúpiš napr. laky na spevnenie nechtov aj do 3 eur. Ja si síce nechty neobhrýzam, ale mám ich dosť lámavé, pomáha mi, že si používam laky alebo séra na spevnenie, lakujem si ich takmer stále. Keď ich nemám nalakované, tak sú slabšie a nevydržia dlho. Kamoška si napríklad asi dvakrát do týždňa robila olivovú kúru a to tak, že 10 minút mala namočené nechty v teplom olivovom oleji a pravidelne si masírovala okolie nechtov. Pomohlo.