Neustala nadcha a zapalene hrdlo

Príspevok v téme: Neustala nadcha a zapalene hrdlo
netehulka

Uz niekolko rokov mam kazdych 5-8 tyzdnov nadchu sprevadzanu zapalenym hrdlom a liecim sa 1-2 tyzdne. Myslim si, ze jem dost zeleniny a ovocia s vitaminom C a z casu na cas beriem aj multivitaminy ale aj tak som stale chora.Sportujem, nejem, respektive nezdravo sa stravujem zriedkavo. Takto je to so mnou od roku 2003, potom, co som v zahranici dost ochorela, a liecila sa vyse mesiaca. Odvtedy same chripky/nadchy/virozy a zapalene hrdla. Neviem, ci to nebude nedostatkom D vitaminu, lebo ako som odisla do Australia a na SR na 3 roky, pocet chorob sa razne znizil, ale ako som spat v Anglicku, zase som non stop chora. Co mam jest, aby sa na mna nenalepil kazdy "bacil?"

Andrea S.

Pravdepodobne máš nedostatočnú imunitu, mne osobne na zvýšenie imunity ohromne pomohol prípravok Hippokratin - používam ho už vyše roka, za ten čas som nebola ani raz nachladnutá.

netehulka

skusala som imunoglukan asi mesiac a v kuse som mala nadchu z toho. Pozriem sa este na dalsie veci, co tu pisete.

netehulka

pepo- ta vilcacora je poriadna draha v UK. 33 libier za 100 gramov. Vy to mate za kolko?Mozte poslat aj na dobierku na SR adresu?

liliko

ja 40 ma pravdu môžu to byť duševné príčiny ktoré môžu byť prvotnou príčinou nakolko pišeš že sa zdržiavaš v zahraničí. neviem ako účinkujú veci, ktoré ti radil RNG, ja by som to riešila imunitu cez čisté prírodné preparaty pyknogenol, nutra bona, revitín, aj zuby by som si umývala prírodnou zubnou pastou pycnoganol, diamant, alebo aloe vera. sú to veci za ktoré sa zbytočne nevyhadzujú peniaze. viac o nich si pozri na stranke prozdravie.sk. sú to produkty vyrabané z prírodných surovín v malých sériach čím je zabezpečená ich kvalita

RNG

Netehulka, pozri v lacnejsich obchodoch, napr iherb.com alebo swansonvitamins.com a inych. Alebo si najdi zdroj uvedenim mena doplnku cez Google.com a vyber si najlacnejsi zdroj.

Pepo02

Ahoj, skús čaj Vilcacora (mačací dráp). Daj si tak 4-6 týždňovú kúru a uvidíš. Nie je to čaj ako taký, skôr vnútorná kôra - ale prelieči to všelijaké problémy. Rovnako aj "čaj" Wira-Wira, ten je špeciálne na problémy s dýchacími cestami. Ja pracujem v obchode s čajom v Nitre a mi ho máme za 4,20 eura (50g). Drž sa!

netehulka

RNG pozerala som tie produkty co si pisal, su dost drahe, ale v buducnosti kupim. Bola som u anglickeho doktora, nakoniec to bola zdravotna sestra a ta mi chcela predpisat antihistaminika....

netehulka

ja40- ty mas asi nejake psychicke problemy.
RNG- aj mna napadli alergie, lebo aj vonku v parku sa mi zapcha nos a kycham a slzia mi oci, aj ked nemam nadchu/virozu.

RNG

Mozu to byt aj alergie,najma plesnove, Anglicko je casto vlhke, aj kvapockove nakazy, ked si v prostredi vela ludi=masova doprava.
Skus brat quercitin, 3 x 500 mg, NAC 2 x 500 mg a kvapkat si do nosa roztok citricidalu/GSE proti kvapockovym nakazam.