Chce ho odlakat ina,mam bojovat o neho?

Príspevok v téme: Chce ho odlakat ina,mam bojovat o neho?
milli11

Ahoj.

Ako ste sa tu mali? Viem, dlho som tu nebola, ale opat mam problem a toto je najlepsia stranka na riesenie problemov.

Stary vztah mi uz skoncil, z toho som sa otriasla. Teraz je tu novy chlap a novy problem.

K veci. Pred cca 2 mesiacmi sa mi zapacil novy chlap. Pytala som sa na neho tych, co ho poznaju, povedali, ze ma priatelku. OK, tak som tomu dala pokoj.

Lenze boli sme v poslednom case viackrat aj partiou von. Parkrat sme ostali sami a tam sa ku mne spraval ako gentlman, pozical mi sveter, doniesol mi drink, podrzal kabelku a pod. Najskor som si ho nechcela pripustit k telu, ale postupne som sa opat zacala zalubovat. Bozky ani dotyky neboli, len ak nahodne dotyky.

Pomyslela som si, mozno sa uz rozisiel. Priatelku totiz ani raz nezobral s nami.

Lenze nastal problem pred nedavnom. Zacala sa okolo neho obsmietat dalsia, co sem-tam s nami ide s partiou von. Zacala ho volat, ze nech ide s nou tam, ze nech si s nou pokeca, lebo nema s kym, hoci sme tam boli viaceri.

A stalo sa aj to, ze bola rukou zavesena na jeho ramene. Ja som sa akurat vracala z wc. Ona bola otocnea tak, ze ma nezbadala, ale on si ma vsimol, hned sa jej striasol a odisiel si kupit drink.

Potom sa opat pokusala na neho zavesit, ale uz som tam bola aj ja. Tak sa pokusal jej vtedy vyhnut. On bol taky ako nerozhodny. Ona sa na neho lepila, ci sme stali alebo sedeli niekde s partiou a on sa jej skusal vysmykovat a pritom stale zakukol na mna a pozeral mi do oci. Neviem, ci preto, ci budem ziarlit alebo som mu to mala schvalit alebo preco? Ona sa dotkla jeho ramena, on sa trochu odsunul a on natiahol druku ruku na stole tak, ze sa skoro dotkol mojej. A este aj pozrel na mna, ci som si to vsimla. Citila som sa vsak mizerne a hlupo, tak som zvacsa odvratila zrak alebo som sa tvarila, ze pocuvam debatu inych.

Mam o neho bojovat? Ak ano, ako? Alebo sa mam na neho vykaslat?

Co by ste mi poradili? Vopred velke dakujem.

milli11

Doobedu dnes som sa vypytovala opat na neho a uz ziadnu priatelku nema. Vraj sa rozisli, vychadza to nejak predtym, ako zacal za mnou zaberat. Vidite, mohla som sa to opytat aj skor. Ale pyta sa niekto, ci este ten dotycny este ma priatelku kazdy den? Toto by sme mali vyriesene a co dalej? OK a temu sa pokusim presunut do kategorie Vztahy, ak sa to da.

M 25

ak má stále priatelku, v tom prípade ho ty chceš odlákať od nej! takže tu môže kludne aj ona založiť takúto tému ... čo tak sa vcítiť do tej situácie?! naozaj, najprv sa uisti , či je zadaný, či nie.. lebo inak si o tebe pomyslí len jedno a bude ťa chcieť len na sex... a užiť si ..tieto náhody nič neznamenajú,čo si napísala....

milli11

Pekne sa správal, kým sa okolo nezačala motať ona. A teraz je on nejaký akoby nerozhodný. Ona mu povie, sadni si sem, teda ku nej. On si po určitom váhaní sadne. Pritom stale zakukuje na mňa, ak dokonca sedím tiež blízko neho, položí si ruku na operadlo, kde sedím, zoberie mi z ruky menový lístok tak, aby sa pritom dotkol mojej ruky, hoci by sa tomu dalo vyhnúť.

V poslednom čase vsak už bol so mnou strašne malo, lebo išli spolu fajčiť. Ja nefajčim. Keďže budova bola rozdelená na fajčiari a nefajčiari, oni este 2 od nás odbehovali do fajčiarskej miestnosti.

Ja vôbec neviem, co mám robiť. Nechodíme spolu, ale cítim, že začínam žiarlit, neviem, ako sa mám pri nom tváriť, ako sa k nemu správať, co robiť?

milli11

Nie, už nemá.

Vôbec netuším, ako sa mám teraz k nemu správať, byť odmerana, tiež sa okolo neho motať, kaslat na neho alebo co? Ona je tip, co ma možno viac kamarátov ako kamarátok. A mala už viac vzťahov, z čoho tie najdlhšie jej vydržali mesiac. Ale o tom on nevie.

Neviem, ci to bol dobrý nápad, takto sa ho priamo opýtať. Keby sme spolu chodili, jasné, že to s ním hneď priamo riešim. My vsak spolu nechodíme, takže nemám právo sa ho vypytovat, prečo a ako.

A este niečo. Naposledy si všimli, ako sa ona na neho lepí. Jeho sa opýtali, ci by ju chcel. On povedal, že ani veľmi nie, že mu nevyhovuje jej povaha, že je taká hrrr, že by mal pocit, že hra druhé husle, že je pod papucou. Ani ona, ani ja sme neboli konkrétne vtedy tam, ked sa ho to pýtali. Až trochu neskor som o tom počula, ked som bola sama v tej partii. Ale da sa tomu veriť? Co ak sa iba hanbil pred partiou? O mne nehovorili nič, aspoň nie predo mnou.

Iba raz jedna kamarátka mu povedala, že som dobre dievča,rada pomôžem, že take by potreboval.Žiaľ, už neviem jeho odpoveď, lebo akurát mi zazvonil mobil, že mám prist hneď domov, lebo otca zobrali do nemocnice. (našťastie sa z toho dostal, už len berie lieky doma). Ale odvtedy sa sa tak ku mne pekne správal.

Aja02

Najprv sa uisti, ze nema priatelku a naozaj sa s nou rozisiel, pretoze to, ze ona s vami nechodi von nic neznamena...

Magy

Ak to chces poriesit fakt rychlo, co takto sa postavit pred dotycneho a spytat sa pekne priamo do oci, ci sa mu pacis a ci tie naznaky v jeho spravani znamenaju, ze ma o teba zaujem alebo nie. Niekedy nie je nad brutalne uprimny rozhovor. A chlapec bud kapne bozsku, alebo zuteka. A budes nacistom, co dalej. ;)

milli11

Ospravedlnujem sa, pomylila som sa. Tato tema patri do kategorie Vztahy. Ak by mal admin cas a chut, mohol by ho presunut do kategorie Vztahy? Vdaka.