Ostala som sama

Príspevok v téme: Ostala som sama
lilina

Ahojte.Dnes sa cítim uplne hrozne.Odkedy som sa rozišla s tym mojim priatelom som uplne sama.Nemam nikoho.Ako mam kamaratov aj kamaratky ale bojim sa im ozvat,pretože celý ten čas čo som s nim chodila som sa im ani neozvala,pretože on mi to vlastne zakazoval.Aj za kamaratmi chodil a hovoril im aby mi nevolali.Ale teraz keby som sa im ozvala tak by som sa cítila uplne hlupo.Vypadalo by to tak,že zrazu ked už s nim nechodím tak sa im ozývam.Neviem čo mam robit ale strašne mi všetci hýbajú.Nikto mi už ani s nich nezavola až na jednu kamošku,no ale to je taka dost pochybna kamoška.Lebo ma ohovara za mojim chrbtom.Ale asi si to zaslúžim lebo som sa nechala ovladat mojim byvalim aby sme sa nehadali a teraz ked som s nim neni ak som uplne SAMA!je mi s toho do plaču.

bubinka

jasne, neboj, ak su ozajstni priatelia,mali by ta vypocut a neodvratit sa ti chrbtom. skus sa im ozvat, za to nic nedas:) a ako vravi kitti, mozes si najst kopu inych kamaratov, aj tu na nete, stretnut sa s nimi a mas uz novych :) hore hlavu, drzim palceky:)

kitti

Zavolaj im,za pokus to stoji. Ak boli ozajstny priatelia,tak to pochopia,ak nie tak je este vela ludi s kym sa mozes skamaratit