Bolestiva vyražka tam dolu

Príspevok v téme: Bolestiva vyražka tam dolu
Mia122

Asi raz za dva mesiace sa mi spravi tam dolu taka bolestiva vyražka velkostou niekedy 0,5cm niekedy 1cm. Nie je to vždy na tom istom mieste, niekedy je zvnutra inokedy vedla malych pyskov, či ako to nazvať :-) Partnera nemam a ani som ešte nikdy nemala, žeby to bolo niečo nakazlive. Mavate to aj vy? Čo to môže byť? Je to niečo važne? U gynekologa som ešte nebola.

M 25

presne, herpes to určite nie je .. tak ju tu nestresujte .. ako píšú nižšie, je to len zapálená mazová zlaza .. skoč k dr. on ti poradí viac ..

Phoenicopter

Mia, nie je to herpes, ale pravdepodobne sa ti zapaluju mazove zliazky na malych pyskoch. Moze byt za tym porucha imunity.

xdanielax

wreck - ked to zene povie neznamy muz, resp. muz s ktorym su len "znami" (kolegovia...) je to absolutne nemiestne - aspon pre mna urcite. Neprijemne. (to len tak na okraj) :-)

wreck

no a co, ja hrozne rad hovorim zenam pekne. :)

Mia122, danielka je rozumna mlada zena a dobre ti radi. pripajam sa. skoc s tym tam, kde tomu najlepsie rozumeju - na gyndu.

xdanielax

Mia122 - nestresuj. Mohla si si to preniest ale aj nemusela. Popozeraj net, a odporucam ist ku gynekologovi na prehliadku a zmienit sa aj o tomto, ak sa toho bojis, mozno on bude vediet, co by to mohlo ist. Ja si myslim, ze ide o obycajnu vyrazku.

Mia122

Mohla som si v minulosi sama preniesť herpes z ust tam dolu a už ked je to miesto infikovane sa toho nezbavim do konca života?