Život bez chlapa

Príspevok v téme: Život bez chlapa
lorinnes

Ženy, ktore ste tiež bez chlapa ako to zvladate? Ja teraz nechcem rozbiehať žiaden novy vzťah lebo v skole toho bude vela a nebudem stihať ale teraz je to hruuza, nemam aktivitu nejaku poriadnu, všetky kamaratky su zadane rozpravaju sa len o svojich milých a ja k tomu nemam čo povedat. Pred par dnami som 1 vzťah ukončila a je mi stale smutno a nechce sa mi ani vyhladávať spoločnost. Nejak si potrebujem vsugerovat ze aj bezz chlapov sa da normalne žiť a uzivat si zivot...ale čo ked to šlovek vidi všade naokolo

J111

Keby som si vymyslal, tak dam smiliky. Okrem toho, ja neviem, co budem hovorit pred komisiou, ked mi nic nie je, tam asi budem vymyslat, staci mi len spomenut si na to, co som zazil a budu hotovi. Peniaze z ID sa mi zidu.

J111

Prisaham, ze si nic nevymyslam, to som videl. Teraz uz nepocujem ziadne hlasy a ani halucinacie nemam, v nemocnici som bol kvoli depresii posledne, vsak mi davali len AD.

J111

Niekto si mysli, ze to je len jedna a ta ista bytost, ale ja som to videl inak. Ja som sa ich pytal, ako sa volaju. Satan bol dost ukricany, ale s nim som vela nehovoril.

J111

Castokrat som sa rozpraval aj s Belzebubom, oni mi slubil zdravie, stastie pod jednou podmienkou, ze mu dam svoju dusu.

J111

Vyzeral ako taky medved, ale mne exorcista povedal, ze oni na seba mozu vziat akukolvek podobu. Ja som videl aj Satana, ktory vyzeral ako biely anjel.
Raz ma jeden anjel z lutosti objal, bolo to nadherne.