Dopriali Ste si Aloe Vera?

Príspevok v téme: Dopriali Ste si Aloe Vera?
lubosk0470

Vrelo odporúčam.

Najprv som si kúpil gel, ale ozaj kvalitný gel, s minimálnym percentom Aloínu. Vydrží mi to mesiac, pri každodennom používaní.
Kvalita záleží od spôsobu spracovania listov Aloe Vera.
Nehľadajte spoločnosť ktorá ma certifikát na spracovanie listov Aloe Vera, ale certifikát na konkrétny výrobok.
Zdá sa, že som si vybral správne, aj keď to niečo stojí.
Prestal som fajčiť, aby som nezaťažil rozpočet rodiny. Som ale presvedčený, že určite som ušetril na liekoch a hlavne pred ich nepriaznivými účinkami, lebo to cítim na sebe.
Vyskúšajte si to a ja verím, že časom pomôžete aj vy niekomu.
Pomôžem Vám ak si to budete želať.

Lubos Kravec

Pokiaľ si želáte dostať sa k produktom Aloe Vera, odporúčam sa u nejakej spoločnosti zaregistrovať.
Sú spoločnosti, ktoré majú niekoľko desiatok percent zľavu po registrácii, ako keď by ste to kúpili od dílera.
Ja som to urobil, keď som si overil produkt výrobcu.
Takže z vášho pohľadu som díler, ale viem pochopiť situáciu v ktorej som sa dlhý čas nachádzal aj ja.

RNG

Prve pozitivne vysledky s aloe vera si pamatam pouzivali cerstvo vytlaceny gel, 3 x 4 unce( 3 x 120 ml)pol roka kazdodenne, bolo dobre pre srdciarov. Odvtedy sa do toho pustili rozni vyrobci, samozrejme ich vyrobkyu nemozu byt cerstve, a su casto znicene, tj zahriate(pasterizovane) tj bez enzymov a konzervovane, tj s pridanymi skodlivymi e-ckami a samozrejme nie cerstve, kde aj obsah vzacnych sacharidov je znacne poskodeny, napriek vsetkym reklamam.
Niet samozrejme kvality, co sa vyrovna cerstvovytlacenej.vyskrabanej.
Najblizsie tomu je okamzite po vytlaceni vysusene v mraze, kde sa zachovaju enzymy aj velmi citlive na teplotu komplexne sacharidy. Tam mozno ocakavat nejake tie zdravotne ucinky, dost podobne, ako z cerstveho aloe.Samozrejme v dostatocnej davke a nie takej, co odporuca vyrobca, ale takej, co bola pouzita vo vyskume s uspechom.
Tie vzacne sacharidy a enzymy, ked su neposkodene maju rozne zdravotne ucinky, najma ked sa niektore z tych sacharidov zabuduju do bunecnych stien , cim znizia moznost prieniku skodlivych mikrobov, tj zvysia imunitu na urovni bunecnej.
Dlhodobe pouzivanie dostatocnych davok sa odporuca najma na zvysenie viralnej imunity alebo vyhojenie zaludka a criev.

Blondula

ja som si raz ako tehotna kupila taky zeleny sliz z aloe vera.aj take kusky nakrajane to malo a nic horsie som v zivote nepila !!!! fuuuj....hnusne to bolo !! ale to je moj nazor :D

Genesis

ano doprial som si od roznych vyrobcov :) ... mozem povedat len jedno .. uplne vyhodnene peniaze ... mam zaludocne problemy takze som skusil mrte suplementov z celeho sveta ... aloe vera tak ako ostatne suplementy co som kupil kompletne zlyhali pri rieseni mojho problemu.

okrem toho nemozem povedat na aloe vera stavu alebo gel na pitie nic pozitivne ... ziadne pozitivne ucinky som nepozoroval po dvoch mesiacoch uzivania... ale zas musim povedat ani negativne

obycajna stava ... neni velky rozdiel ci si vymackate pomaranc, citron alebo mrkvu :) ziadny zazrak od toho necakajte :)