Prečo mi tak chutí jesť?

Príspevok v téme: Prečo mi tak chutí jesť?
nana8

Ahojte, prosím vás poraďte čomu sa mám venovať? Aké športy existujú?? Neviem čo by ma bavilo, čomu by som sa mala venovať, aby sa to dalo vykonávať v každom ročnom období...beh neznášam, posilňovňa tak isto nie je pre mňa..čo sa dá ešte robiť? chcem pohyb, ale aby ma to aj bavilo...pretože inak je mojou záľubou len jedlo jedlo jedlo, niekedy si pripadám ako pes, ktorý nevie kde je konca kraja prestať..aj keď som plná, nafučaná, stále by som mohla jesť, maškrtiť, nonstop :( som z toho zúfalá..:( som ako prasiatko fakt..to je jediná moja radosť, ale potom nariekam ako priberám, neviem jesť ako normálny človek..keď sa rozhodnem zmeniť životný štýl, vydrží mi to tak dva dni a potom zase dzobem kade tade..sladkosti viem ako tak ustrážiť, ale vždy si nájdem aj niečo iné..viem len lamentovať, ale chcem už dačo pre seba spraviť...ako sa správne naštartovať a žiť zdravo a hlavne s optimizmom a chuťou do života???

galinka

nana8 ja by som Ti poradila určite cvičenie podľa videí, hlavne ZUMBU, doma v pohodlí kde ťa nikto nevidí. Veľmi som chcela schudnúť ale hanbila som sa ísť do fitka kvoli postave. A postavičku mám teraz krásne vypracovanú

ina prezyvka

hmm co ti poradit.. mna bavi bicyklovanie a korcule teraz v lete, doma mam orbitrek, na nom hlavne v zime a stale cvicim podla videi, to ma velmi bavi :)

winki

Plávanie....ak nie tak doma švihadlo , pusti si k tomu dobrú hudbu a ideš. Celkom motivujúce sú aj rozne cvičebné videá na youtube aspon to nerobíš sama a rýchlejšie ti to ubehne.

stylishfox

Beh beh beh, viem zne to hrozivo viem nechce sa ti nemáš ho rada ale ja som schudla 10 kg vďakanemu!
Milujem jedlo, milujem stolovanie a vyžívam sa vo varení a beh je jedinná činost ktorá mi dovoluje konzumovať podla chuti naozja všetko. Teraz čiže dva roky nosím velkost xs, vyzerám takto:

stylishfox.blogspot.sk

a nestojí ma to nič len 30 min. denne vybehnu si zabehať, niekedy rýchlo niekedy pomaly, podla energie, niekedy 3x do týždna niekedy 7.... viem že takúto odpoved si nechcela ale toto naozaj funguje!

majkaaaaa

Ideálny je teraz bicykel,plávanie. Cez zimu môže byť stacionárny. Alebo si len pustiť dobrú hudbu a doma tancovať. Ale treba aj posiľňovacie cviky. Brušáky,nohy,ruky,aby telo nebolo ako huspenina po schudnutí. Ak Ťa nebaví fitko,tak takéto cviky cvičiť doma. Buď si k tomu kúpiš drobné pomôcky,náradia,alebo budeš posiľňovať vlastným telom,strečing a tak. Nauč sa jesť pravidelne,5x za deň menšie dávky. Raňajky,desiata,obed,olovrant,večera,kde raňajky a obed budú tvoriť najväčší podiel. A tiež je dôležité nájsť si v niečom záľubu,čo vyplní Tvoj voľný čas. Odvedieš myseľ od jedla.

elly

mozes skusit badminton, ten mozes hrat hocikedy na jar a v lete vonku a v jeseni a v zime v hale :-), aleho squash, ale na obe potrebujes partaka

nana8

no ja viem :D ale možno existuje niečo, o čom neviem..alebo skôr som chcela ínšpiráciu čomu sa venujete vy...čo vás baví :)