Svhudnúť do plaviek

Príspevok v téme: Svhudnúť do plaviek
Catali_na

170cm a 57 kg... !! príšernosť !! o 3 týždne dovolenka a ja potrebujem schudnúť do plaviek :) nechcem tu komentáre, že poškodím metabolizmus a pod. to si nechajte prosím :DD čo by ste mi odporučili? stačí napr. behať denne + cvičiť na rotane a vynechať môj dennodenný hriech - sladké? + k tomu jesť viac zeleninky a ovocia a tak? či ešte niečo k tomu? nechcem teraz zázračne dole 10kg hneď, ale iba do plaviek schudnúť..hlavne boky, boky , BOKY!! a aj bruško trošku ... prosím poradíte? (Prosím komentáre, že prečo riešim chudnutie do plaviek v polovici letia si nechajte..lebo viem, že v tomto smere som sprostá:DD )

Catali_na

Nathalia, dukanovu som pekne krásne dokončila - po 4.fázu a keď som prestala všetko bolo urýchlene naspäť :(( takže žiadny výsledok :/
myslíte, že tá rotana pomôže niečo vytvarovať? :)

cokoolada777

načo chceš chudnúť? ja meriam 171 cm a vážim rovnako ako ty a chudnúť nemám vôbec z čoho, kebyže mám menej kíl tak vyzerám ako anorektička..nechápem z akých bokov chceš chudnúť, ked žiadne ani nemáš..brucho to isté..

wreck

presne, Catali_na, ty chodiaci komplex. :)

mas skvele miery, pokojne mozes este aj tie 3kg nabrat a nic sa nestane.

ci to nebude skor tym, ze si pripadas prilis 'tvarohova'. ;) v tom pripade by ti pravidelny pohyb a trochu siloveho treningu mohlo pomoct pri spevneni a vytvarovani telesnych kriviek.