Stery z uretry

Príspevok v téme: Stery z uretry
SIDA

zdravim, uz dlhsiu dobu mam bolesti v moceovej rure, uretre, hlavne pri sexualnom drazdeni, pri cikani je zaujimave ze ma to nestipe a nepali, proste ma páli utetra niekde vo vnutri..v minulosti som mala pozitivnu ureoplazmu v posve, kontrolne stery boli negativne. bola som s tym u urologa, vzal mi len cievkovany moc, nic viac :( vraj on tam nic nevidi tak nevidi za potrebu zobrat mi ster z uretry....ako nechapem,,,, ze ak sa nieco ukaze tak v moci, pritom som si vypocula viacere nazory ze v moci sa nic ukazat nemusi....cchem sa spytat, da sa aj u dermatoveneroga (kozneho) poziadat o vyter z uretry na ureplmazmy, mykoplyzmy, chlamydie??? proste sa necitim v poriadku a ked mi brali ten cievkovany moc, skoro som umrela od boleti (a to bola pozuzita najtensia kanyla, ani sestricke sa to nezdalo)

Ela0601

Keby som vedela, že aj kožná môže robiť ster z uretry, tak si to dám u nej. Ja som bola na ster u urológa a tá sestrička bola strašne necitlivá. Hovorila, že stery robia málokedy a bolo vidieť, že bohvieakú prax v tom nemá.
Teraz už 2 dni potom mám strašné bolesti hlavne pri močení a tečie mi dosť krvi.
Má s tým niekto podobné skúsenosti?

malaanka

Ano,na koznom robia stery z uretry.Mozno ide o chlamydie a predtym sa tietp vysetrenia robili len na koznom.Takze kludne zajdi na kozne,vymeny listok ti netreba.