Este som nemal dievca

Príspevok v téme: Este som nemal dievca
Martin16

Ahoj mam 16 a este som nemal dievca ( myslim vztah ) . Pritom uz vela mojich kamosov mali baby takze si myslim ze nieje skoro ... Myslim ze problem je vo mne ze nedokazem babu nejako spravne "namotat" aj ked mi uz vela bab z intraku aj z okolia povedalo ze som docela pekny a aj ze som viborny spolocnik ale nikdy som babu nevedel zbalit vzdy je z toho priatelstvo ... nevedeli by ste mi poradit cokolvek fintu frazu nieco ???

J111

Ja ti poradim, ale fakt. Musis babe hovorit o svojich ambiciach, co chces v zivote dosiahnut, ze chces ist na VS a pod., to rady pocuju a tak ich na motas totalne. Drzim ti palce.

sewie

jezisi toto je hrozna doba...kamosi uz mali frajerku tak by som asi mal mat aj ja...huraaa....ani poriadne neviete na co taka frajerka je dobra (okrem jednej veci:))jedine co vies je ze by si mal niekoho "namotat"...chces poradit frazu?...boze moj, si myslis ze dievcata su az take jednoduche....sklidni hormon lebo ocividne nie si pripraveny na to mat "babu"

J111

Vsak ju pozvi na obed do restauracie, to uz potom bude automaticky vazne. Ked ju pozves do kina napr. na batmana, tak si bude mysliet, ze si homosexual. Zavisi to od teba.

weaponofchoi

V 16tich nie je priskoro na vzťah, na sex hej ale je normálne že si hľadá dievča. Vies to že tvoji kamoši "mali babu" neznamená že rychlo musíš nejakú zohnať aj ty. Počkaj si na takú ktora ťa bude skutocne zaujímať. Aby to stalo za to. Na vážny vzťah máš aj tak čas, bav sa, flirtuj s babami, a ked ťa nejaka bude zaujímať, spravis vsetko aby si ju presvedčil. Netreba mať babu len aby bolo o čom kecat a vyťahovať sa.

Jefitto

Ja som mal prvú ženu v 16tich... takže viem o čom točíš. No a ako zbaliť... ja neviem, to je špecifické u každého jedinca.

milli11

V 16...

Preco mas tak naponahlo? Musis sa uz v 18 ozenit? A v 30 uz ides do dochodu? Chystas sa zit len do 40, ze tak ponahlas?

Ja v tom veku som sa akurat tak pozrela za chlapcom, ale nejako som sa neponahlala mala vztah. A naco? V dospelosti budes mat pravdepodobne dost problemov so vztahmi. Teraz na to kasli uzivaj si sladky studentsky zivot!

petraR

načo na to tak tlačiš ono to pride ;) no a čo že tvoji kammoši mali a ty nie ? a čo teraz ? musiš aj ty mať lebo oni mali ? nie nemusiš :)