Zápach z úst a nosa

Príspevok v téme: Zápach z úst a nosa
natali xxxxx

Dobry den mam taky problem s mojim priatelom od kedy ho poznam(rok a pol)smrdi mu z ust. Bol to horor zo zaciatku sa s nim bozkavat potom som mu kazala castejsie si umyvat zuby a ustnu vodu a tuhe zuvacky lenze to nepomaha dost sa ho to dotklo je to pre mna tazke byt s nim ked mu smrdi z ust ako by tam mal hovna a teraz sa k tomu pridal zapach z nosu ked dycha alebo si fuka nos ta vreckovka hrozne smrdi a ku zubarke nechce ist ani zanic nebol tam uz roky ani na preventyvke a neviem ho donutit tam ist myslite ze za to moze daky zapal alebo hnis?

Penelope111

A ešte som zabudla dodať, nech kašle na komerčné ústne vody tipu Listerine, podľa výsledkov testov práve táto značka skončila so známkou 4.:(
Nopak, medzi najlepšie sa zaradili ústne vody z Lidlu značka CIEN :)
No a ten zápach z nosa, ono to vlastne zrejme pochádza z úst a prirodzene sa dostáva cez nosohltan do nosa, tak nech si kúpi sprej do nosa s morskou soľou , napr. tipu Maar a pod., jednoducho, žiadna účinná látka nech tam nie je, len tá morská soľ, aspoň tak si trochu prečistí nos po umývaní zubov a jazyka :)
Daj potom vedieť, ako to dopadlo..

Penelope111

Kaz zuba je vlastne hniloba zuba + zápal , baktérie sa množia aj na jazyku... skús mu kúpiť škrabku na jazyk, resp. nech ju kúpi sám a pravidelne pri každom čistení zubov, nech ju použije od koreňa = od začiatku jazyka, práve tam je najviac baktérií. Malo by to o dosť pomôcť. Ale zubára nech jednoznačne navštívi.

Andrej

Problem moze byt kdekolvek v tele co suvisi s ustami... od kazov na zuboch az po problem so zaludkom a travenim.
Moj tip - zuby alebo zaludok.