Vadi mi, ze mal sex na jednu noc

pan d.

Tak co mu potom akoze chces vycitat?:D Dost usmevne:D A nezrele:D Keby ta podviedol, tak nepoviem.
Ako tak pozeram na forum, tak zase ficia temy ako mozem byt tehotna, ak ...:DDD Najprv pichaju a potom ze ci mozu byt tehotne. Samozrejme, ze mozu:D Vsak je to normalne.

layla1

Ja som vyzvedala, je to moja vina. Vraj kondom mal s kazdou, neviem, ci mu mam verit... Strasne mi to vadi, ze mal taku minulost a neviem, ci s nim budem stastna, lebo to nejak neviem spracovat...

Ask

Ostáva v platnosti to čo som napísal nedávno, ale tiež nechápem, načo ti toto všetko vešia na nos, asi ho to teší a cíti sa byť frajer, ako tie dievčence poriešil, zrejme neberie ohľad na teba a na tvoje city no. Ja by som od takého bočil čo najďalej, ale nejdem nikomu radiť :)

Blondula

tak podla toho ako si to opisala a ked je to naozaj pravda,je to stetka v muzskom vydani !!! nehnevaj sa,ale pochybujem,ze s kazdou pouzil kondom a ak to takto robievali s XY chlapmi bala by som sa,ci nemam nejaku chorobu.... fuuuj...a to som chcela ist konecne prvy krat jest !!!

layla1

no tak povedal mi ze jedna si nanho sadla na chate, ked bol opity(nechapem, ako sa mu postavil), s dvoma sa spoznal na diske a sli do auta, dalsia sa mu natiahla na dlazku, ale potom mu stiahla kondom, tak ju tam nechal, dalsia bola vydata, tak po diske vo vchode, s dvoma chcel vztah, ale nechali ho a pri jednej sa mu nepostavil a okrem toho este 4 vztahy a mna to stve, lebo ja som mala len 5 a vsetko vztahy.:(

Blondula

mna na tomto celom zaraza to,ze ako ti to "somar" mohol povedat :DDD a este k tomu ze 8 krat :DDD ... to ti asi nepovedal len tak !!! ... bohuzial k mladosti patria aj taketo veci,ze "sex na jednu noc" ... neviem co z toho robite ako keby sa mal kvoli tomu svet zrutit !! ja napriklad nikdy nehovorim priatelovi take detajle,ze kolko priatelov som mala,kolko krat za den,ake polohy a este s kym ... ked ti to vadi a hnusi sa ti to,bude ta to sprevadzat po cely cas a jedneho dna si mozno povies ze dost !!! rozidete sa,lebo sa budete furt hadat,tebe sa nebude chciet sexovat a tvoj priatel si najde inu !!!