Bojim sa ziab

DzanaFX

...Vy by ste všetko riešili len cez psychiatra, ja už Vám vôbec nerozumiem, stačí na sebe popracovať a je po probléme, niekedy psychiatri neboli a bolo OK....

miriams.mirk

Byvam na dedine. Macky mam rada. Dnes som isla napustit vodu vonku, ze dam macke pit, a take dve zaby mi skocili na nohu, strasne som sa zlakla, ze som az spadla. Nevedela som co mam robit, tak som zacala vyskat a utekala som prec. Jedna bola normalna, ropucha a jedna taka divna, trojuholnikova. Prosim, nerobte si tu zo mna zarty, ze aka trojuholnikova. Fakt som este taku zabku v zivote nevidela. A dokonca je obdobie, kedy mi zaby vobec ale ze vobec neprekazaju, no a je zase obdobie (letne) kedy su na kazdom rohu, ked prsi, co mam rada, kdeze by som si ja mohla dovolit ist von. Skor by som si dala na remano hada alebo jastericu, ako sa pozerat na zaby. Aaaaaaa. A inak dakujem Vam za rady.

zewa

Tak zase pozor. Zabky su jedovate. Hlavne ropuchy. Ale cloveka nezabiju. Nehryzu, nestipu. Len skacu a krkaju. Pokial ich ty nebudes nahanat a chytat, oni za tebou urcite liezt nebudu, ani na teba neskocia, ani ta pokusaju. By ma zaujimalo kde byvas, ked tam mate zaby. Ja napriklad nemam rada macky.

DzanaFX

Niekto sa bojí pavúkov, niekto včiel a Ty žiab...Jedine to prekonáš, ak sa budeš vzdorovať strachu. Pomaly postupne, pozri si ich na fotke, potom na videu, Niekedy sa priblíž k nejakej na 5-10 metrov, postupne bližšie...Žaba Ti nemá ako ublížiť, len je trošku škaredá :-)