Orálni sex, nahota nie ..... je to pretože sa hanbím??

Príspevok v téme: Orálni sex, nahota nie ..... je to pretože sa hanbím??
Simčúrik....

Potrebovala by som poradiť, je jeden chalan má 26 a chce ma pripraviť o panenstvo keď budem mať požadovaný vek..... už to plánujeme 2 roky ale stále nebol čas pretože sa vidíme veľmi zriedkavo .... je kolegom môjho bratranca a môjho uja... odtiaľ sa poznáme ..... je možné aby som ho tak vzrušovala??? Mám nízky vek a navyše nie moc dobrú postavu ..... aj ked no dobre su aj horsie ale mam stvorky prsia...každý deň si píšeme cez FB ale teraz začínam mať strach ... stresuju ma tie jeho spravy "ked prides budem sa hrat s tvojimi prsickami a mušličkou" "vyližem ta ako zmrzlinku....... bojím sa že zlyhám a trápi ma že sa hanbím a sex si predstavujem v tme a bez chytania a oblizovania tam dole.... lenže neviem ako mu to mám povedať hanbím sa aj preto že tu boly uz spomynane velke pysky ohambia .... nechcem byt pred nim naha ale inak to asi nepojde .... poradte alebo proste vyjadrite sa na moj clanok prosiiim .... ďakujem :)

Joo

evolucnu povinnost s 13 rocnou :-O .. a ty si co ,australopithecus ,homo erectus ,homo habilis ?? .... vsak my mame napredovat nie degenerovat :-P

Joo

M 25 to mas pravdu ,deti to bude problem dnes ustriehnut ..... ja som myslela ,ze temu zalozila nejaka aspon v mojom veku a tu ??!!
normalne sa mam co doucit co sa tyka pisania sms v teme vedla .... Blondula to si precitaj !! :))