Pedopsychiatria Nitra

EternalSorrow

neni to az take zle mas vychadzky mozes tam fajcit setko mozes len je tam jedna izba s popruhmi a tam tza priputaju keby si daco urobis slebo budes agresivna

Sejla

EternalSorrow a aké je to na dospeláckom? Mne sa stále vyhrážali, že ma tam pošlú, keď nebudem spolupracovať a vraveli, že tam je to ešte len peklo.

Sejla

Meretseger: no takto to bolo pred 7 rokmi, neviem, nakoľko sa to tam zmenilo:/ Záleží aj od toho, ako si to človek pripustí a či tam je dobrovoľne, alebo nasilu. Nemôžeš mať pri sebe ani mobil, len základné potreby. Katastrofa

Meretseger

Sejla: To je tam až také hrozné? 0_o Také to nebolo ani na A-čku v Pezinku... Tpch sa tuším v hodnotení slov. psychiatrií vôbec nemýlila.

Sejla

áno, je to hrozné. To tam chceš ísť dobrovoľne? Načo?? Myslíš, že ti to pomôže? To je len pre extrémne prípady, keď je decko sebe, alebo iným nebezpečné. Lieky - oblbováky, aby si bola len mátoha, nemôžeš spať kedy chceš, musíš vstávať o 7 ráno a celý deň čumeť do steny, alebo von mrežami, psychiatrička príde raz za čas, maximálne tak ti dá nakresliť niečo a z toho ti "určí diagnózu", okrem toho žiadne normálne rozhovory, oni len súdia. Sú to staré komunistické rachetle, ktoré len predpisujú kopec liekov. Sprcha - je možná iba v stredu a v nedeľu, aj to z odostretým závesom a pod dozorom sestričiek. Sem tam sú tam trápne kolektívne zrazy s psychologyčkou, kde ich nútia rozprávať o ich intímnych veciach pred všetkými ostatnými. Inak dosť sa tam kradne.... mám pokračovať?