Mykoza?

Príspevok v téme: Mykoza?
joja1

dobrý deň, už asi tak vyše týždňa ma trápi strašné svrbenie a väčšie množstvo výtoku ako inokedy a sú v ňom aj biele hrudky.. často chodím na záchod a pociťujem pri tom pálenie, dočítala som sa že by to mohla byť mykóza.. a včera som zaznamenala silnejší tlak v podbrušku,.. tehotná by som nemala byť, teda aspoň dúfam.. poslednú menštruáciu som mala 28.6., takže ešte mám 2 dni, ale nemám ju pravidelnú, aj naposledy mi meškala 5 dní, takže spoliehať sa na presný deň nemôžem. Môže to byť tá mykóza? Rozmýšľala som aj o ovulácii, ale trvá to príliž dlho... ako sa liečiť?

magn

Podla mojich skusenosti, ti ziadny doktor nepomoze. Chodili sme s priatelkou k doktorom asi dva roky aby nas toho zbavili, predpisovali nam antibiotika atd, ale vzdy sa to vratilo no a potom nam uz hovorili ze sme zdravy, lebo na testoch sa nic neukazalo...takze sme si povedali, ze to skusime inac a nie antibiotikami. Nasli sme na nete kopu navodou ako na to. Zacali sme MMS kvapkami, mozem povedat, ze chut na sladke sme obaja stratili asi po 3 dnoch, co bol dobry znak. Vylucili sme z jedalnicka mäso, sladkosti, zivocisne tuky a mliecne vyrobky. Prve dva tyzdne to bol riadny sok, ale museli sme to vydrzat. Chlieb sme si kopovali irsky sodovy (sme v UK), takze treba vylucit aj kysnute vyrobky.
Inak tu je aj video na rachlu pomoc, nikdy to partnerka neskusala takze neviem ci to funguje, ale asi ano lebo to ma pozitivne hodnotenie :
www.youtube.com

lalinaku

ahojte neviete poradit nejaku prevenciu proti mykoze? cipky atd ? lebo mne sa to stale opakuje a uz som velmi zufala :(

Blondula

hrudkovity vytok su kvasinky a plesen... domace liecenie nepomoze,pretoze to potrebujes preliecit zvnutra...ja som to mala tiez a tusim som si davala dovnutra tabletky + aj nejaky krem...

joja1

tak som presvedčená, že mám mykózu.. ale z gynekológa mám hrozný strach a navyše niekedy teraz by som mala dostať menštruáciu.. môže mykóza spôsobiť aj meškanie menštruácie ? :/ Naposledy som mala menštruáciu 28.6., ale nemám ju pravidelnú...

alicaZkrajin

Na tvojom mieste by som okamžite išla za svojím gynekológom. Budeš si na istom, a hlavne ti predpíše lieky, ktoré ti pomôžu a budeš sa cítiť lepšie. Z vlastnej skúsenosti môžem odporučiť podpornú liečbu tabletami wobenzym. Mne ju odporučil lekár a príznaky podobné tvojim mi prešli veľmi rýchlo a hlavne sa neopakovali. Ale určite konzultuj s lekárom!!!!