Môže byť kotná 15krát za 5 rokov?

Deria

wewiku, keby len neustriehnu....mnohi to tak chcu. veru, jaj, malicke, chutnucke a potom to skonci niekde v kontajneri alebo pre decka na hranie. a este, kolki to robia pre profit? za peniaze nech fena aj skape, hlavne, ze uz zas vrhne. to su mnozitelia. su to obycajni neschopaci, ktori nevedia inac, nez iba na zvieratach zarabat. potom ze utulky su plne, no bodaj by nie.

Wewiku

Teoreticky - neteoreticky, z toho čísla je mi zle, aj keby to bolo za celý život. Každý majitel, ktorý si neustriehne fenku počas hárania a nechá ju pravidelne tomuto vystaviť, by si zaslúžil, teda. A čo robia so šteniatkami? Nechájú ich niekde pohodené, alebo ich topia v potoku? Hnus! Čo sú to za ludia, keď toto dopustia? Veď to je týranie zvierat preboha!

jahodka123

sranda, za svoj život sme mali už asi 15 psov a každá sa hárala LEN 2x. Na jar a na zimu. aj ked sme dávali psa na spárenie známim k ich sučkám, tak vždy len na jar a na zimu. toto je teda doba..abnormality kam sa pozrieš

DzanaFX

jahodka123 to je somarina, lebo každý pes sa hára v inom období...to za prvé a za druhé môj pes sa hára 3x do roka, tj, môže mať šteniatka 3x do roka :-)

DzanaFX

Moja fena sa hára 3x do roka každé 4 mesiace, teda teoreticky je ot možné, ale tento pes zdochne od vyčerpania, je to choré, čistý cash na šteňatách, inak si to neviem vysvetliť :-(

dazdovka666

Myslim, ze nie... V kazdom pripade chudera sucka :(.
Macky mozu mat ruju aj kazde 2 tyzdne, u maciek je to ine...