Chlap nechce robit oral

Príspevok v téme: Chlap nechce robit oral
lucia15

Moj priatel mi nechce spravit oral:( Ja mu ho robievam ale on mne to nikdy nenavrhol. Tak vcera som sa ho na to opytala. Najprv to zahovaral, a potom mi povedal, ze ak mi ma pravdu povedat, tak ho to vobec nelaka, a ze to ani ziadnej este nerobil. Velmi ma to sklamalo, ze to nechce ani skusit. On je moj prvy, takze oral som este ani nezazila a laka ma to. Bola som taka nastvata, ze som mu povedala, ze nech ho uz ani odomna viac necaka. Baby mali ste uz aj vy takeho chlapa? Podarilo sa vam ho po case presvedcit aby to aspon raz skusil?

husička21

ja som z toho rovnako nestastna. bavi ma to robit priatelovi aj ked mi dakedy nechuti. mam radost ze mu mozem takto spravit dobre citim od neho ze sa mu to paci.nepoznam krajsi pocit.ale co on....kedysi mi to robil kazdy den a mam pocit akoby sa toho´nasytil´ a uz ma nechce.neviem cim to je.mala som zopar frajerov a vzdy mi povedali ze som akoby sladka a lizali ma do nemoty.tento moj aktualny mal z toho radost ked mi to robil a teraz mam pocit ze som prenho uz uplne nezaujimava.niekedy mam na neho dokonca strasnu zlost koli tomu. ked sa s nim o tom chcem rozpravat tak len zahovara.myslim si ze je sebec a neraz som premyslala o tom ze ho pustim k vode.ano,koli tomu.pre neíekoho je to malickost ale ja si myslim ze sex je dolezita sucast kazdeho vztahu a ked nieje kompletny stoji za ho*no.....

dazd_kvapka

mne by teda poriadne vadilo, keby mi priatel nerobil oral. takeho by som mat asi nemohla. podla mna, ked ta ten clovek miluje, tak ma chut ta zjest, tak toto je daco podobne. prajem ti, aby si to zazila :)

klingáč785

Lukáš543 presne toto sa deje v mojom prípade. Ja moju priateľku lížem zakaždým keď sme spolu, robí jej to neskutočne dobre dokonca sama mi tlačí hlavu dole keď sa bozkávame. Lenže je to len z mojej strany, ona sa akosi nemá k činu, neviem či sa bojí alebo čo. Ale som jej prvý tak asi má strach že niečo pokazí alebo ja neviem, netuším čo s tým. :/

trulo

No veru trulo je to. Nepoznám krajšiu vôňu ako tú, ktorú cítim keď sa bozkami blížim od vztýčených bradaviek k ženskému lonu. Teším sa ako v detstve na vianoce, keď skoro zubami vyzliekam stred vesmíru z nohavičiek. A prvé líznutie je vždy to najchutnejšie. V týcho okamihoch vášnivého živočísneho vzrušenia ma chuť a vôňa ženy opantá ako býka červená a nepustím, ani keď sa zvíja rastúcou rozkošou.

biela mačka

Podľa mňa je to riadny egoista. Ten môj bývalý si to tiež rád nechával robiť, ale mne to spravil trikrát za celých deväť rokov. A pokiaľ by tam dotyčná zapáchala, tak to by snáď aj sama cítila, či nie? A po sprche či kúpeli - ani vtedy to nechce robiť? Ale skôr ide o to, že celkovo ju odmieta ako partnerku.

xxxy

som s priateľom už viac ako 6 rokov, za celý ten čas skôr v tomto smere berie ako dáva. A on sa mi vyhovára na to, že ma nedokáže urobiť. Pi*i, tak keď to robí cca 10 min. a už to nevydrží, musí mi ho tam dať, tak samozrejme, že ma neurobí!

Ja to chcem strašne, chcem už zažiť ten pocit, že mu záleží len na tom, aby som bola urobená. Ale asi sa toho od neho nedočkám :(.