Rodicia ma v tom nepodporuju

Príspevok v téme: Rodicia ma v tom nepodporuju
drive

caute moj problem je taky,ze milujem hudbu a chcem sa jej venovat naplno.hravam na klavir gitaru bicie,obcas aj spievam.po koncertoch sa zamnou vzdy zastavia ludia a dostavam velmi pozitivne ohlasy.znami ma nazyvaju vynimocnym a velmi nadanym.to ma vzdy velmi tesi,problem je len,ze rodicia to vidia trochu inak...podporovali ma ked som zacinal na lud.umeleckej skole az pokial som im oznamil,ze sa tomu chcem venovat profesionalne.od tej doby mi stale opakuju,ze zaluba je to pekna,ale praca nerealna.ale nie..ja si nepotrpim na luxus,chcem len robit hudbu,to,co ma bavi.mam teraz 18 rozhodujem sa kam na vysoku a rodicia su samozrejne proti umeleckej.chape ma tu niekto?

marlenkaaaaa

rýchlo preč z tohto fóra! venuješ sa tomu, baví ťa to, pokojne si tým môžeš zarábať. prihlášku by som si dala tam, kam chcem ísť. prípadne môžeš zarábať ako učiteľ na nástroj popri hraní alebo niečo s tým spojené. je to tvoj život, ale keď chceš radšej ísť na nejakú ekonomickú vš a nežiť, nech sa páči. každý si za svoj osud môže sám. neskúsiš to a budeš ľutovať.

vebe

Chapem tvojich rodicov, mame hudobnika v rodine. Chapem aj teba, ze mas tuto zalubu a chces jej venovat. V tvojom veku je tazke byt realistom a pozerat sa s nohami pevne na zemi do buducnosti. Tvoji rodicia myslia totizto aj na to, ze raz budes mat 30-40-50... rokov a ze ako si hudobnik zaraba na zivobitie, ako je to kompatibilne s kazdodennym a rodinnym zivotom, no a maju z toho obavu. Ja ich obavy uplne chapem.

memo

Súhlasim skôr s Tvojimi rodičmi. Hudbou, a hlavne v tejto dobe, je naozaj veľmi ťažké presadiť sa. Takmer nereálne. Ale ktovie, možno si práve ten jeden z milióna :)

music4ever

Jasné, chapem :) máš pravdu aj ty, aj tvoju rodičia, ktorí maju strach že sa hudbou neuzivis. To nie je o tom že neveria že si nadaný ale o tom že v reálnom živote máš veľmi malú šancu že ťa uživí hudba, hoci si dobrý. Treba myslieť reálne. Teraz nepotrebujes extra veľa peňazí ale uvidíš že ked budes zarábať sam že to neni len tak. Odporúčam ti porozprávať sa o tom s nejakými muzikantami.