Mam domace vazenie a som dospela! Ako na rodicov?

Príspevok v téme: Mam domace vazenie a som dospela! Ako na rodicov?
pomber

Urobila som jednu chybu pred rokom! a teraz mi na to prisli a dali mi zakaz vychadzok vecer.Musim byt doma do 19!!!!! Vsetci kamarati chodia von neskor a ja chcem snimi.Neviem ako im mam vysvetlit ze chybu som olutovala, poucila sa z nej a viac to neuroim.Nechcem si nicit leto pre moju hlupost z pred roka.Mrzi ma to a neda sa snimi vyjednavat.Popri tom vedia ze ja som typ cloveka kt. ked je zavrety medzi 4 stenami tak blazniem.Co by na vas ako na rodiscov naozaj zabralo?Nemam az takych prisnych rodicov.Prvy krat mam vazenie.Kazda rada je cenna rada dakujem.

0vecka

2 petrisorka ja zijem sam... asi 600km od rodicov :) a neplanujem sa domov vratit aj ked ma obcas prehovaraju :) preco si myslis ze byvam so starymi?

petrisorka

jajaj ovecka ovecka ty si proste asi z uplne inej planety nez ja. vobec s tebou nesuhlasim absolutne v nicom. herecka ma 100e vreckove od otca a brigadu, no na co kradne? co nepredal svoj iphone alebo hocico co patri jej? alebo co nesla do t-mobilu, orange alebo o2 ci kde to mala, ze chce to splatit na 2 splatky?! co nepoziadala o pomoc otca, ze hej daj mi 200e a potom dva mesiace nic? hmmm? na dospelacke riesenia este nema hlavu, takze sa k nej ani neda chovat ako k dospelej!
ovecka a pre zaujimavost ty dokedy planujes zit s rodicmi? mas 26 najvyssi cas nie?

Leela333

Ovecka, mne sa skôr zdá, že niekde písala, že si posťahovala (vraj) bezplatné aplikácie a nakoniec zistila, že bezplatné nie sú.

Inak súhlasím, keď dostáva mesačne 300€ (z čoho 200€ ide matke - aspoň tak som to pochopila a 100€ si necháva), tak by mala mať na zaplatenie faktúry bez kradnutia nie? Lenže ona si asi nevie vážiť tie peniaze (čo dokazuje aj poznámka, že mama si môže nechať tie peniaze hlavne nech ju pustí von). Keď si spomeniem, aké smiešne vreckové oproti tomuto som dostávala ja :-D A vystačila som si.

A teraz ma napadlo, minule som písala, že jej mama nemala brať viac než to, čo stála faktúra a čo jej ukradla. Lenže vieme my aká bola vlastne pôvodná hodnota tých šperkov? Nakoniec jej je možno dievča ešte dlžné :-D

Veronika_27

Ahoj,
ak je to zaracha pre teba také nepripustiteľné a máš viac ako 18, ak sa dobre pamätám, v zákone je zakotvené, že sa môžeš proti tomu obrátiť na políciu. Nepreverovala som si to, možno je to blbosť :)

0vecka

2 Mrska Silvuska ja som to tak pochopil ze ten mobil sa sam pripojil na net teda ze s nim nevedela robit a tam sa daju narobit take faktury.... mohla ist len navylet za hranice a je to...

a viem ako to chodi s exekutorom myslel som to tak ze tam by ta situacia viedla....

Mrska Silvuska

ovecka - ale pomber sa stazuje na zaracha, a na to, ze vsetci ostatni chodia von az po "vecierke"...kde ostalo nieco v zmysle splacania?..ked sam/a pred sebou priznam, ze som nieco pohnojila, robim vsetko pre napravu, ale nebudem riesit hluposti typu zaracha..ci?

Mrska Silvuska

dzana-este stale som dost slusna...a je mi jasne, ze ty si si to pozrela z oboch stran...len na rozdiel od pomber si si svoju situaciu zacala riesit, aj ked to mas velmi tazke...takze co sa teba tyka, klobuk dole...pozriet si to z oboch stran som adresovala najma ovce...
...a sorac, ale naozaj su omnoho horsie a tazsie veci v zivote ako to, ze mam po 19tej zaracha, ze mam niest zodpovednost za svoju vlastnu hlupost (aj keby bola len jedna, zasa 17rokov nie je vek, ked neviem, co robim)....