Ja uz fakt neviem čo mám robiť

Príspevok v téme: Ja uz fakt neviem čo mám robiť
ja som

od 15tich si hovorím že toto leto už budem mať takú postavu po akej "túžim " . . Mám už 24 a stále nic. . Váha mi skáče hore dole . . Raz sa mi podarilo schudnúť zo 78mich kil na 65 . . Slušné . . No a teraz mám zase 69. Sú to síce "len 4 kila navyše ale môj cieľ je mať 60 minimálne. . Už som dnes sama sebe nadala že či musím žrať každú chvíľu a či niesom schopná aspoň denne urobiť trošku pohybu . Pohyb mám rada hlavne korčule . . Ale neviem čo sa teraz somnou deje. Poraďte čo mám robiť . .

MetallicA

ahojte dievčence :) ja som schudla zo 73 na tých 65-64, ale na konci školského roka som teraz zlyhala a chudnem ale stále mám tých 72 zase....a už neviem čo so sebou, sladké doobedu som jedla, žiadna večera aj pohyb, alebo jesť každý druhý deň...čo úplne vyradiť sladké?? ja už nevládzem z toho prosto

klerka

Ja som dala dole 30 kg, teraz som na 67 kg pri výške 168 cm. Samozrejme pokračujem, aspoň na 62 kg. Ale posledne gramy idú najťažšie. Iba pravidelná strava a trvalá zmena môže viesť k úspechu. Žiaľ inak bude vždy jojo.

lolka00

ahoj ja som natom podobne ak ty :) mam 165 a schudla som z 79 na 65,5. Zatial si váhu udržujem. Tiež chcem mať tých 60 aspoň.
Snažím sa nejesť blbosti ale tiež hreším.

ja som

meriam 165. . ako myslíš niekoho si nájdeš? Ja som si už dávno našla :) ide o to že sa už nepáčim sama sebe

pan d.

Bud rada, ze mas psychiku v poriadku a na to ostatne sa vyser, hovorim z vlastnej skusenosti. Neboj sa, niekoho si najdes.