Strojček na zuby - áno či nie ?

Príspevok v téme: Strojček na zuby - áno či nie ?
1kolka1

Ahojte, čoskoro budem mať 15 a dnes mi rodičia povedali, že mi chcú dať strojček... nemám až také krivé zuby, ale predné vrchné mi úplne prekrývajú spodné.. Chcela by som sa vás spýtať, či ste s ním mali problémy, či vás to bolelo keď Vám ho dávali a či ste s ním museli často chodiť k zubárovi... a ešte niečo : čítala som na jednej stránke, že tam kde sú tie želiezka alebo ako sa to volá, často vzniká zubný kaz.. je to pravda ?

ďakujem za každú odpoveď :)

eva321

Ja mám strojček, a nemám s ním vôbec žiadny problém, nie je to nič strašné keď si na to zvykneš a ja sa už teším, keď mi ho dajú za polroka dole :)

system

strojcek je sexy :) pre krasu sa trpi, ak si budes zuby dokladne umyvat aj 5 a viac minut 2 - 3 x do dna nemala by si mat vaznejsie problemi s kazmi. Ak ho budes mat urcite si kup kvalitne zubne kefky, medzizubne kefky, nite a ustnu vodu a staraj sa o svoje zuby aby si to nelutovala :) strojcek ti ma pomost, aby si bola krajsia nie aby si mala viac kazov ;)

lolo

Ked si neumyvas tak moze vzniknut, ja mam ten vnutorny - neviditelny strojcek uz rok a som velmi spokojny. Vobec ho nie je vidiet. Robil mi to doktor, co to na Slovensku cele zaviedol.