Potrebujem sa zbaviť nudy

Príspevok v téme: Potrebujem sa zbaviť nudy
Lexii

Čaute.No ako začať.Potrebujem si proste nájsť nových kamošov.Mám pocit, že mám málo kamarátov a hlavne aj tých čo mám, sú nudní.Proste ked sme vonku, ani sa poriadne nemáme o čom baviť, žiadna zábava ani nič.Ja som typ dievčaťa,ktoré sa rado baví,blázni,smeje atd. A moji kamoši..No neviem.Chcela by som byť viac obľúbená, získať si nejakých kamošov, nemusí ich byť 150 stačí mi pár ale fakt takých,s ktorými nebude nuda a budem sa môcť na nich spolahnúť. Vadí mi to teraz hlavne cez prázdniny, pretože nemám poriadne s kým ísť von. V škole mám dá sa povedať že viac kamošov,lenže tí bývajú odo mňa dosť daleko. Poviete mi \"chod na disku,párty\" lenže ja tam nemám s kým ísť a sama nepôjdem.A ja som vlastne taký typ,že sa hanbím prvá niekoho osloviť lenže ked už sa zoznámime tak potom mi to už ide,stále kecám,smejem sa a pod. Myslíte si že je pravda \"s kým si,taký si\" ?? že ked som s takými ..no nudnými, čudnými ľudmi tak ma ľudia tiež tak berú??

zabudla si

zabudla si napísať, odkiaľ si a koľko máš rokov. inak tento problém ma v dnešnej dobe veľa ľudí. a cez prázdniny neviem, či niekoho spoznáš nejako. možno cez internet, ale keby napíšeš nejakej babe na zoznamke, či nejde von, tak si pomyslí, že si na baby ;D

jujujuj

a preco su taki vazni? chcu vyzerat rozumne alebo co?...ved mozes ich mat rada ale ked ta to s nimi nebavi...sprav si iny program, nemusis byt stale s niekym.

jujujuj

hm byt nasilu s ludmi s ktorymi ma to nebavi, to som radsej sama. vezmi si knizku a citaj, chod sa bicyklovat, korculovat, kupat.