Kamaratky mi "zakazuju" sukne a opatky

Príspevok v téme: Kamaratky mi "zakazuju" sukne a opatky
aurora666

zakazuju nie je samozrejme ten spravny vyraz...ale priklad-ideme niekam, a kamaratka mi vravi, ale nedavaj si suknu a opatky...alebo mi povedia, ze sa citia hlupo ked som tak oblecena, kym oni maju rifle a tenisky...alebo raz som si vsimla ked som prisla do skoly v sukni a opatkoch, ako jedna prevratila oci...hovoria mi ze po tom po mne furt niekto hladi (co si ja absolutne nevsimam a je mi to jedno)...nenosim to preto aby som putala pozornost, ale preto ze sa mi to proste paci,uz mi dokonca aj povedali ze chalani hovoria ze vyzeram ako k...a, pritom nenosim ziadne vystrihy, ani sukne ledva pod zadok...

Meryem

Milá Milli! Chápem ako sa musíš cítiť na jednej strane sa ti sukne,štekle,atď. páči nosiť ale na druhej strane ťa od toho okolie odhovára a majú z toho na teba reči.Podľa tvojho príspevku a štýlu pisania mi nepripadas ako nejaka namyslena k...a,práve naopak.Takže keď sa ti to páči kľudne to nos! Možno by si to mohla urobiť tak,že to budeš striedať.Raz si dáš suknu a opätky a raz tenisky a rifle alebo k sukni proste baleríny.Ty neprestaneš nosit svoje oblubene sukne a opätky nadobro a ani okolie na teba nemôže mať reči lebo niekedy prideš oblečená "podľa ich predstáv".Tak snad som ti aspon trochu pomohla :)

Maoam

mili: nie je podstatne, co vravia druhi, dolezite je, co si myslis ty sama :-)

ine baby ta riesia, lebo riesia samy seba a su nevyrovnane

clovek, ktory sam seba akceptoval, ta nebude mat potrebu riesit, teda veci ako tvoj vyzor, ci chodis do solarka alebo nie - mu bude uplne jedno :D

podla opisu ale pekna budes

milli11

Maomam, vdaka. :)))

Neviem, ci som naozaj pekna. Jedni hovoria, ze som pekna :) a niektore, jasne, ze zeny/dievky uz mi aj rovno povedali, ze patrim k tym skaredym ludom. :( Ale to boli tie kocky, solarkove, ktorym kvoli make-upu nevidis tvar. :DDD Take babenky.

Ale ja sa sama sebe pacim. :D iba mi ide na nervy, ked ma druhe riesia, ako mam vyzerat.

Maoam

mili, podla opisu musis byt velmi pekna, mne sa taketo typy ako si ty velmi pacia a viem, ze aj mnoho muzom :-)

ak mas uplne bielu plet, solarko by ti velmi ublizilo a nechci riesit spaleniny, melanomy v buducnosti

nedaj sa ovplyvnit kamoskami

ublizilo by ti to

milli11

Maomam, praveze ja som taky kontrast, bleda pokozka, zelenomodre oci (tmavsi odtien) a hnede az tmavohnede vlasy. Hovoria, ze plet mam taku porcelanovu, bielu, ale cistu, bez pieh, bez skvrn. :)

Akurat problem je, ked som napr. chora, lebo ja som vtedy rovnako bleda. A casto mi nechcu verit, ze som fakt chora.

Solarko ma teda ani vobec nelaka. Jedna kamoska tam chodila. Ona bola tiez bleda, ale uz s pehamy a rysava. A dopadlo to tak, ze nakoniec ta jej pokozka vyzerala do oranzova. :(

Maoam

svetla plet sa paci velmi vela muzom

navyse ked nebudes c hodit do solarka, budes mat dlho krasnu hladku plet a tvoje solarkove kamosky budu v 35 vyzerat ovela starsie ;-)

ak si este aj taky svetly typ, ze mas aj svetle vlasy, pehy...tak biela plet je KRASNA a je to velmi pekne a esteticke

milli11

Joo, vies, ked ony to vedia povedat takym stylom, ze nemam ukazovat svoje biele nohy, akoby to bolo nieco neslusne v spolocnosti. Nieco, co je rovnako neslusne a nemoralne, akoby som isla do mesta hore bez, len s holymi prsiami.

milli11

smajliqa, vdaka za povzbudenie, v podstate len zeny vsetko riesia.

A este super je, ked ti radia aj, aky mas mat uces, ze mas napriklad ostrihat dlhe vlasy na polodlhe vlasy. A preco? Lebo ony same sa chcu takto ostrihat, ale problem, je, ze ich frajerom sa pacia dlhovlase zeny/dievky. A co keby sa potom obzerali za mnou, keby som jedina mala dlhe vlasy? :DDD

Jasne, ze sa ostrihat kvoli nim nedam a az vidim, ake maju nervy, ked do mna hustia, ako by mi pristali polodlhe vlasy a ja poviem Nie. Tie, co hovoria, ze chcu len moje dobro, vtedy az penia. :DDD Pritom som uz skusila plno ucesov, a sama viem, co mi pristane a v com sa ako citim.