Súrne! Problemy s menstruaciou

Príspevok v téme: Súrne! Problemy s menstruaciou
PEPKA120

Dobrý den, mám jeden problém. mám 17 rokov a chcem sa spýtať na moje problémy z menstruaciou. Z priateľom som mala pohlavný styk, no nevydržal tak prestal, zrazu mi odtiaľ vyšla biela tekutina. priateľ my povedal že on to nebol , verila som mu lebo to bol pot. Onedlho som dostala menstruaciu. všetko bolo v pohode no a po 3 týždňoch som dostala horúčky veľmi silné antibiotika. bolesti skončili a lieky som dohrala 27 jula , menstruaciu som mala dostať prvého augusta no nemám ich doteraz. A mám príznaky (bolesti prsii, bolesti brucha) ale "neteciem". strašné sa bojím ísť ku gynekologovi lebo rodičia by má zabili ak by sa dozvedeli že som mala sex, je možné že by som mohla mať (miesto toho potu-spermie) dieťa? priateľ povedal že on to do mňa nepustil to by cítil. No žiadny fakt sa na to tehotenstvo nesplnil a ani sa na to necítim. prosím poraďte tu ide o môj zivot....:-( ďakujem

xxxy

ako tu bolo spomínané: žiadne výhovorky, že o tom nič nevieš - máš 17 a mala by si už vedieť, keď už si s tým začala.

A k tomu potu - v živote som o tom nepočula. a z kade by sa ti tam asi tak nabral? A odkedy je pot biely a hustý?

Bolesť v prsiach je inak jedným z príznakov tehotenstva, ale nemusí to byť to, môže to byť aj jeden z pred menštruačných príznakov.

Mala by si si spraviť zopár testov a ísť k Dr.

Alebo si dajte zopár pohárov červeného vína a sex (s ochranou) a krámy sa možno dostavia.

M 25

stále aj tak nechápem, prečo prestal priatel so sexom ... :D

a čo ti ja viem, kolko ti to bude meškať?! prepáč, nie som veštica a na toto ti tu nikto neodpovie ... bohužial..

ja som tiež vyrastala v rodine, kde sa takéto veci nepreberajú, ale to je chabá výhovorka! je biologia, je internet, škola, časopisy.. proste, vždy a všade sa dá niečo dozvedieť..

*

kúp si test a zajtra ráno si ho sprav :-)

aj ked pises, ze to bolo u vás rozoberane, mas dosť nejasno v tychto veciach

PEPKA120

No v stykoch sa musím priznať: neviem to v nich, to preto som neskusena. bola som vychovana v rodine v ktorej sa takéto veci rozoberajú. A mám 17 budem za chvíľu 3 na strednej. ale späť ku téme. Takže vravis že meškať je normálka po liekoch. a ked už teda, koľko by mi to malo meškať? lebo som v tom neskusena.... No a? mala som chuť... :-) a priateľ koli tomu že si to zvyklo a bol unavený...

M 25

Bože môj, to biele isto nie je pot, odkedy pot je v pošve a takto vyzerá?! :D je to biely výtok z tvojej pošvy- sekrét .. čo je uplne normálne!!
veru, po antibiotikách zvykne haprovať menštruácia, ak bude meškať velmi dlho, k doktorovi ísť budeš musieť .. ak máš ozaj 17, tak o tom rodičia vedieť nemusia...kedže tam môžeš ísť uplne sama..

a aké zavlažovanie? o čom to píšeš??

ťažko povedať, že máš 17, lebo si dosť neskúsená, nič nevieš, ale sexovať by si chcela ...

a ked si chceš byť uplne istá, sprav si test...

a ešte otázka, prečo to priatel nevydržal a vytiahol ho??

PEPKA120

môj priateľ má 17 tiež sme ten istý ročník. môj priateľ má upokojuje stale že si to dobre pamätá a že na 1000% nepustil. Zevraj by to cítil a že v tom ani zďaleka nebol lebo bol trošku unavený z plávania. Takže ten styk ani nejako dlhy nebol., a ked sme u toho mešká mi to 5 deň. koľko to zvyklo meskavat?

xxjgx

aky pot? ty mas pot v posve?
existuje aj nieco take co sa vola tehotensky test a da sa kupit v drogerke. neviem ako by sa tvoji rodicia mali dozvediet ze si bola u gynekologa a ze si mala sex. pripadas mi ze mas 14 rokov, nie 17

hoowki

no nejdem ti tu pisat o zodpovedosti, ocharne atd..17r nie je malo. ak sa smiem opytat, akeho stareho mas priatela? mozno ta oklamal a nestihol ejakulovat mimo teba. ale meskat ti to moze z tych antibiotik.mne to tak zvyklo meskavat. takze dufaj, ze to ams z toho ;)