Odtučnovaci pobyt

Lolita8

Nesuhlasim s Tebou, PC. Pevnu volu nema kazdy a neda sa vynutit. Okrem toho, doma mas predsa zasobu jedla, ktorej neodolas. Skus najprv premyslat az potom pisat, lebo NoMoreFat NEchce presne to, co si napisal(a).
NoMoreFat>>>odtucnovacie pobyty existu, no spravidla stoja tolko, ako dovolenka pri mori. Skus to radsej inymi cestami>>

1. Ak mas glykemicky index 40 a viac, ide o silnu obezitu, takze by Ta mohol na taky pobyt poslat Tvoj lekar. Je na nom, ci Ta necha zaplatit plnu sumu, alebo to napise tak, aby to cele preplatila socialna poistovna. Niekedy pomoze nenapadna tasticka s kavickou, velkou cokoladou a malou Becherovkou.
2. Ak Tvoj doktor neuzna, ze si vhodna na taky pobyt, mozno mas iny zdravotny problem, s ktorym sa da ist na 2-3 tyzdnovy liecebny pobyt a tam si nechat podavatdietnu stravu. Napr. moja mama chodi s plucami/prieduskami/hlasivkami k doktorovi fakt kazdu chvilu. Poslal ju zadarmo na 3 tyzdne do Tatier (hotel Solaris). Poziadala tam o dietnu stravu (ak nemaju dietnu, tak si pytaj napr. cukrovkarsku)a vratila sa o 9 kg lahsia.
3. Ak mate chatu, vyber sa na nu na 3 tyzdne, no vezmi si len malo jedla a to prevazne zeleninu a ryzu. Sladke nic. rozdel si to na kazdy den a nesmies z chaty ist do obchodu ani raz. Vzdy, ked mas zravku, pojdes na prechadzku do lesa aspon na hodinu, aj keby bola polnoc.