Vysoký krvný tlak

Príspevok v téme: Vysoký krvný tlak
luciano

Trpím vysokým krvným tlakom a užívam lieky Twynsta a Nebilet. Tlak mám zásluhou týchto liekov stabilizovaný okolo 90 - 95 na 140 - 150. Problém je v tom, že moja doktorka je s týmto tlakom spokojná, ja však spokojný nie som. Chcel by som mať tlak normálny 80/120. Doktorka mi však nechce predpísať ďalšie lieky, hovorí, že tlak je len mierne zvýšený a nemá význam telo zaťažovať ďalšou chémiou. Takže neviem. Ako to máte vy?

luciano

Prečo admin zmazal príspevok Barci?
Barca, už som nadviazal kontakt s tým pánom Fusanom z agentúry Biopulse. Tá 60 dňová kúra je dosť drahá, preto sa ťa pýtam, skutočne ti to pomohlo? Nerád by som vyhodil peniaze nejakému šarlatánovi.

barca111111

...znížiť krvný tlak sa dá aj bez liekov...stačí ti jedna 60 dňová kúra a máš pokoj ...sama doktorka z toho bude veľmi prekvapená...dám ti e-mail na jedného pána, ktorý ti pomôže a budeš mať po probléme...ja som ho vďaka nemu prekonala a som úplne v pohode...tlak ideálny...

biopulsecanarias@gmail.com

Tereza82

Skus si precitat clanok na linku nizsie. Je tam niekolko velmi uzitocnych rad pre znizenie vysokeho krvneho tlaku prirodnou cestou bez uzivania standardnych liekov:
-odkaz odstránený-

Golem

No za vysoky tlak moze aj pecen a oblicky pecen ked nevie poriadne telo ocistit od chemickych veci aa potom tie oblicky sa s tymi chemi.... zatazuju :) Alebo ked mas proste problem s oblickou vacsia oblicka alebo inak pracujuca oblicka od tej druhej ;) skus zajst za nefrologom :)

raymond1

luciano ak sa chceš zbaviť visokého krvného tlaku tak to skús stým najjednoduchším a najmenéj škodlivým spôsobom a je to obyčajní cesnak pripadne si daj pripraviť cesnakový koncentrat ktorý ti prečistí krv zníži tlak a nakolko bude krv v poriadku aj tep sa upravý.

RNG

Spravna lekarka.Nechce ta otravovat chemiou.
Inac na znizenie tlaku mozno riedit krv(nattokinaza) cistit cievy lecitinom , znizovat cholesterol a triglyceridy policosanolom a rozsirovat cievy ovocim hlohu(hawthorne/cratageus, ucinok je ACE vaso relaxacny)
No a samozrejme znizovat skodlivy stres, viac na to pozri cez Google.sk zadamim slova stres a mojho nicka. Stres je ukrutne skodlivy a je dovod a prispieva k stovkam roznych zdravotnych problemov.
Preto nema miesto v zdravom zivote.
Sam na sebe som poznal , ako som si znizil tep z 75 spat na mladickych 50 za dva roky robenia thai chi hoci len 2 krat hodinu do tyzdna.
Zvuseny tlak som sice nemal, lebo si cistim cievy lecitinom a beriem nattokinazu, ale iste by som ho mal, keby som sa takto nebranil.

Chemicke lieky na znizenie tlaku nepredlzuju zivot ani neznizuju pocet poraziek,prave naopak. Tak na co su ???
A maju plno skodivych postrannych ucinkov. Hlavne ze velmi oslabuju cloveka, syfonuju z neho energiu.
www.everydayhealth.com
To iste plati na Nebilet, pozri napr na britsky popis, kde uvadzaju , ze az 1 z desat ma znacne skodlive ucinky uz aj pri kratkodobom brani, dlhodoby efekt sa nikto neodvazi ani napisat.
www.netdoctor.co.uk

luciano

Ďakujem Sorrento za želanie. Skúsim to s tým magnéziom a upravím životosprávu, prestanem soliť a fajčiť.