Zevraj o mne vedia na policii ze drogujem (nedrogujem). Vyrieši to negatívny moč

Príspevok v téme: Zevraj o mne vedia na policii ze drogujem (nedrogujem). Vyrieši to negatívny moč
oblina34

S maminou mam dost zle obdobie.Vela sa hadame a dnes prisla domov a hoovri ze bol za nou policajt (jej znamy) zevraj vedia ze mam nieco s drogami (NEMAM!!!)Nedrogujem... nepredavam nic.Naposledy som jointa videla asi pred rokom a od vtedy nic.Zevraj to este neni oficialne ale ze sa to vyriesi ak predlozi lekarsku spravu s negativnym mocom.Ze ma potom z toho vynehaju!WTF ved ten moc tam moze dat hocikto nie? aj keby som drogovala a nacika tam napr ona nikto to nikdyy nezisti lebo to bude len sprava.Napada ma ci to nieje len take ,,fake'' lebo uz v minulosti odo mna brala moc ze si mysli ze drogujem (bolo vsetko negativne) tak uz neviem ci jej verit a ci to mozu takto vobec policajti riesit????!!! A keby niekto aj na mna povedal ze drogujem alebo co ja viem co.Moze ma hocikto len tak obvinit z takej zavaznej veci bez dokazov????

@

prist moze, ale keby tam pride, tak ju vysmeju...

mas 18, pouzi rozum :-) nabuduce ked ti zacne taketo veci hovorit, tak ju vysmej. A ked bude stale to svoje hovorit o policii, tak ju oboznam s tresnym cinom ohovarania a hned stichne :-)

Skutková podstata trestného činu ohovárania je upravená v zákone č. 140/1961 Zb. Trestnom zákone, v znení neskorších predpisov. Podľa paragrafu 206 ods. 1 Trestného zákona sa dopustí trestného činu ohovárania ten, kto o inom oznámi nepravdivý údaj, ktorý môže značnou mierou ohroziť jeho vážnosť u spoluobčanov, najmä poškodiť ho v zamestnaní, narušiť jeho rodinné vzťahy, alebo spôsobiť mu inú vážnu ujmu. Potrestá sa odňatím slobody až na dva roky alebo peňažným trestom.

oblina34

Nie nie ze zaniest,oona je doktorka a ten policajt je jej pacient.A ze jej chce pomoct lebo jej veri ze da na rozbor moj moc.A nedrogujem takze aj keby to niekto povedal tak policia nema ziadne dokazy.a to moze len tak niekto prist na policiu a povedat ten a ten droguje a bez dokazov niekoho obvinit???? a nic z toho nema?

petrisorka1

podla mna ta klame. keby si mala pod 18 a policia ma takuto info, je uz u vas socialka a riesia to. a urcite nie ze tvoja mama ma kamsi odniest tvoj moc, to urcite nie. pokial mas nad 18 nikto sa takymito vecami nezaobera, lebo kym to neprechovavas a nepredavas, vlsatne na teba nemaju ziadne paragraf :)
takze pekne klame mamicka, moze sa hanbit! ked ti neveri, povedz jej nech nie je trapna a nech si nevymysla hovadiny a nech si kupi tie testery v lekarni, ze jej to budes kludne ocikavat kazdy den:) podla mna ta len skusa, ale je to dost detinske.

oblina34

Ved mne toto neslo do hlavy ze by niekto prisiel povedal uplne neopodstatnenu informaciu a oni by isili a riesili to? a este takto ? ze staci negativny moc a vec uzavreta? lebo uz asi pred 4 mesiacmi mi brala moc a dost som sa snou pohadala ze mi neveri a pod.Potom som jej ho dala a negativne vsetko.A teraz toto.A povedala mi ze je to policajt statny a ked som googlila tak je mestsky...

hgdff

tvoja mama si pekne vymysla. myslis zeby niekto siel na policiu a by povedal ze ta a ta droguje. a policajti by to isli riesit? oni taketo veci neriesia. skus ist ty na policiu a vymysli si meno a povedz ze dotycny drohije.. policajti by ta vysmiali. tvoja mama ta chce pekne postrasit aby si nedrogovala ked uz dnes "droguju" takmer vsetci

oblina34

chapete,ten moc moze bt uplne hocikoho.A sprava sup a bude negativna.A pytala som sa jej na to a povedala ze tak jej asi tak alebo ze sa proste uspokoji stym ze to bude negativne.Ja nedrogujem a nepoznam nikoho kto by isiel povedat policii ze drogujem ked nedrogujem.Akoze ano bojim sa lebo tak hned som zacala rozmyslat nad tym kto by mi chcel zle a podobne.