RHINOPLASTIKA - vyber lekara

Príspevok v téme: RHINOPLASTIKA - vyber lekara
Tinuska

Ahojte, mate niekto skusenosti s operaciou nosa?? Chcem sa spytat, ci mate niekto konkretne skusenosti s doktorom Dusanom Cervenom..? Citala som o nom ze patri k slovenskej spicke co sa tyka plastik nosa..a ak mate nejake dobre odporucania na nejakeho lekara, tak dakujem za kazdu info..a cca citala som ze to stoji od 400-900 eur..myslela som ze to je viac..zavisi cena od dobreho chirurga ci ani nie? dakujem

nesca1984

Ahojte,
rada by som sa opytala ci by ste niekto vedeli odporucit chirurga v Bratislava na operaciu nosa. Studujem fora ale vacsina prispevkov je uz starsia tak budem vdacna ak ma niekto skusenost a tiez ako dlho sa caka po konzultacii. Dakujem :-)

Karkulka211

Tiež mám záujem o korekciu nosa, prosím o rady a skúsenosti , kto uz podstúpil rhinoplastiku, ktorého chirurga si vybrať?

Natalia58

Ahojte poradim vam, že NIKDY si nedavajte nos operovať otvorenym spôsobom operácie -nerazanim medi nosnymi dierkami zvonku. Ak vam to navrhne niektorí z chirurgov, chodte inam. Je to to najhoršie čo si môžte na svojom nose nechať dobrovoľne poškodiť, okrem inych veci. Okrem viditelnej jazvy, ktora bude rokmi vidieť viac a viac zdialky, vam zostanu aj dosť nesumerne nosne dierky a zdeformovany nos zospodu. Nie je pravda že otvoreny spôsom operácie je presnejši. Ak sa ma niečo pokaziť pri operácii, tak sa to pokazi či pri zatvorenom sposobe alebo otvorenom.
Plakavala som kvoli nosu, keď sa mi v škole smiali a občas si poplačen aj teraz keď už som dospela a operácia sa nepodarila ani raz.

Mirka...

Madejka poslala by si mi prosim foto? Chcela by som veľmi vidieť ake robi nosy. ďakujem :-)
mirka353@centrum.sk

madejka

Zdravím všetkých, na bratislavskej Antolskej robí aj dr.Siváček, mňa operoval tiež, pred mesiacom, ale na Interklinike... bála som sa teda dosť, ale všetko dopadlo ok, nos je takmer dokonalý, páči sa aj okoliu... tamponáda sa dala prežiť, aj keď si viem predstaviť aj príjemnejšie veci! Celkovo však bolo všetko OK.

Wanesa

Ano su aj iny ktorí nos dodrbkaju a potom pri probleme už pacientovi ani na mail neodpisuju.
Ak operáciu surne nepotrebuješ NECHOĎ na ňu.

tobian

Tinuska
ak chces byt spokojna hned na prvy krat tak si urcite pockaj na MUDr.Cervena,ma sice dlhsiu cakaciu dobu ale stoji to za to