Vodný alebo klasicky sackovy vysavac?

Príspevok v téme: Vodný alebo klasicky sackovy vysavac?
gumka

Nikde na nete som nenasla poriadnu diskusiu o vysavacoch, preto zakladam tuto temu. Po desiatich rokoch nam doma dosluzil vodny vysavac Zepter, bola som s nim spokojna po vsetkych strankach. Isli sme sa teda poobzerat po inom vodnom vysavaci a predajca nam poradil, ze aby sme nekupovali vodny, ze vodny vysavac nedokaze zachytit nanocastice a ze nikdy nedosiahne taky saci vykon, ako sackovy vysavac.
Tak sme ziadny vysavac nekupili, ze si to teda premyslime - rovna sa - prestudujem na nete a nic ...ziadna normalna diskusia, ak aj nejaky clanok o vysavacoch, tak vodne ani neboli spomenute.
Napiste, ak sa niekto vyznate a napiste, kto ste spokojni s tym, co doma mate. dakujem

Braunn

Ahoj, určite musíš prispôsobiť výber svojim preferenciám v rámci vysávania. Nie každý potrebuje najdrahší model. Určte môžem odporúčať prečítať si nejaké články špecializovaných webov ako napr. www.testado.sk Prajem príjemné vysávanie!

Barunna

dobrý deň, vysávač sme pred časom riešili aj my a na začiatku sme boli skôr za vodný, ale napokon sme si kúpili vreckový vysávač s úsporným ECO motorom vy-217 od výrobcu orava - perfektné je že je ultratichý, takže aj keď deti spia tak môžem vysávať

Majkl Knight

Niekto tu uviedol ze ucinnost vodneho vysavaca je 99.99% a ze je najlepsi
Vysavace sa triedia do niekolkych tried priepustnosti je ich az niekolko dakedy som si pozeral tabulku a sackovy vysavac vyssiej triedy prepusta 99.7 a najvyssia je tuez nejak 99.9 rec je o sackovyc aby netvrdil niekto ze lez rozviruju prach

Benitka

Ja som za klasický, tradičný sáčkový vysávač. Nemám dobré skúsenosti s bezsáčkovým. Aj keď som bola opatrovať pani v Rakúsku, musela mi vyhrabávať sáčkový z pivnice, lebo s tým nádobovým som vysávala 10 minút a hneď bolo všetko upchaté, ani to riadne neťahalo. Možno len nie som zvyknutá na používanie, ale nedám dopustiť na vrecko, ktoré môžem kedykolvek vyprázdniť, alebo vymeniť a môžem pokračovať. Myslím, že aj pre deti je to vhodnejšie. Údržba je tiež jednoduchšia, podľa necenzurovane.sk

ivaaa

ja som za orava VY-207 R je to bezvreckový vysávač s cyklónom tretej generácie a s vysokým sacím výkonom ;)

helipo

my sme kedysi mali vodný, no pred 2 rokmi sme od syna na vianoce dostali robotický a neviem si ho vynachváliť! pokukaj tu napríklad: -odkaz odstránený- fakto to stojí za to!

Marianna87

Mala som vodný vysávač, všetci sme alergici, slúžil dobre, ale už doslúžil, teraz mám už pol roka robotický hybridný vysávač monueal MR6800M a pocit pre nás alergikov je ten istý, kedže vysáva každý deň, tak prach je minimálne

Rudolfina Hatalová

Pán Prezývka055, pracujem so separátorovými prístrojmi už vyše 20 rokov, no nie systémom MLM. Medzi vodným a medzi separátorovým vysávačom sú značné rozdiely, na ktoré je treba záujemcu upozorniť a ukázať mu tie rozdiely. Spotrebiteľ pozná väčšinou len klasický vysávač s filtrami (na trhu je takýto systém už viac ako 100 rokov) a keďže aj vodný má filtre, princíp je podobný tomu klasickému na sucho. Separátorový vodný vysávač, ktorý pracuje bez filtrov, má inú technológiu a laikovi môže pripadať ako nevýkonný. Verili by ste predajcovi, že vysávač, ktorý potrebuje k vysávaniu len 600 W je výkonnejší ako ten, ktorý potrebuje 1600 W?
Spotrebiteľ má možnosť si bezplatne separátorový prístroj vyskúšať vo svojej domácnosti a vyhodnotiť prínos pre svoju rodinu. Nemusí chodiť do obchodu, v ktorom si aj tak vysávač nevie otestovať. Doba internetová však čoskoro vyjde v ústrety aj tým, ktorí sa budú zaujímať o separátorový vodný vysávač v e-shope.
Ak sa budete chcieť o tejto záležitosti pobaviť viac, kľudne sa mi ozvite. www.rudolfinahatalova.sk

Prezyvka055

Rudolfína Hatalová -> problem tychto firiem ako Vasa alebo hyla alebo lux je, ze nemate normalny eshop kde sa to da kupit. Minule som chcem pre rodicov vysavac ale nechcem nic nezavezne vyskusavat, ani nechcem aby nejaky pracovnik mi ten produkt predstavoval alebo aby niekto chodil do domu. Kaslem na nejake MLM schemy, kde ti poslickovia co chodia saskovat ku zakaznikom dostavaju 30-50 rabat, cize to je tak o 50% predrazene z toho kolko je normalna cena toho pristroja.

Vlastne ked si chcem kupit vysavac, chcem ist do eshopu, vybrat si kliknut a produkt mi dojde domov bez nejakych vykecavaciek s pracovnikmi.

Je taky problem pre tieto firmy mat normalny eshop?