Ako travite cas so svojim partnerom?

Príspevok v téme: Ako travite cas so svojim partnerom?
valika0

Zaujimalo by ma co robite vo volnom case s partnerom. My sme spolu 6 rokov a mam pocit,ze sa cim dalej tym viac nudime. Zo zaciatku sme mali plno konickov,chodili sme do posilky na squash,casto sme sa milovali,rozpravali sa,rozoberali budocnost,chodili na prechadzky a pod. A teraz vacsinou iba sme spolu a kazdy si robi svoje. Ja si citam parner je za pc,alebo proste len obaja lezime v posteli vedla seba a ani sa nezhovarame ani nic. Mrzi ma to.

wrwrwr1

rekonstuujte barak, kupelnu, pec kolace on nech supe jablka robi novy recept na maso, rob dekupaz,vymurujte si kupelnu ,kupte sa v jazere,telka ,sach,krcma- pivo, divadlo, vernisaz.dvdecka zaujmave filmy les...my nestihame nic,,a nudit sa spolu,,,,,,,,,to by bol luxux na ktory sa tesim aspon v nedelu..raz za mesiac.

valika0

Viem ze aj jemu to vadi. On by chcel chodit sportovat, ale ja som mala pred rokom nehodu a od vtedy je pre mna kazda fyzicka aktivita utrpenim a mavam velmi casto zdravotne problemy. Nevycita mi to ani nic podobne, ale viem,ze ho to mrzi. A ked mu poviem nech ide sam,alebo s nejakym kamosom, tak hovoei,ze takto sa mu to nechce, ze sme boli navyknuty chodit spolu, ze sme mali system a ze takto sa mu to pacilo,ze s nikym inym chodit nechce. Tak ok, ale ja fakt nemozem. A tym by som povedala,ze sa nam okruh cinnosti ktore mozme robit zuzil. A viem ze aj priatel by nieco chcel robit, lenze on takmer nikdy nic nevymyslel (aj ked bolo vsetko v pohode) a teraz tiez nie. Vzdy mi to na nom vadilo,ale milujem ho a doteraz som nemala problem nam vymyslat nejake plany...az teraz.

Sejla

valika, dosť dôležité je vedieť, či jemu to tak vyhovuje, alebo tiež s tým má problém. Lebo vôľu tu musí byť z oboch strán a treba s ním o tom hodiť reč. Lebo ak budeš len ty zrazu iniciovať nejaké nové veci a chcieť sa rozprávať, vôbec mu nedôjde o čo ti ide a čo zase vymýšľaš...musí tam byť spolupráca z jeho strany a tiež by mal mať v tomto nejaké slovo, že ako to zmeniť. Hlavne za ním nechoď podráždená a nič mu nevyčítaj. Vysvetli mu to ako chlapovi - tj decku. hm?

L.ia

my sme spolu tiez 6 rokov, ale nenudime sa spolu vobec, prave naopak, vzdy najdeme nieco co sme este nevyskusali alebo kde sme este neboli

zhrniem ti co robime my, mozno sa inspirujes :)

spolocne robime kazdy den ranajky a vecere, niekedy aj obed, bavi nas varenie a radi sa pritom rozpravame
kazdy vecer sa ideme prejst len tak okolo bloku, pritom sa rozpravame

chodime sa niekedy najest do restauracie alebo na kavu do kaviarne, cajovne, curkarne, bavi nas hladat nove podniky

na vikend si vzdy naplanujeme nejaky program, chodime casto na turistiku alebo za kulturou do muzea, galerie, divadla, na vystavy, na miesta kde sme este neboli

travime cas aj spolu s kamaratmi, hravame sa rozne hry, ideme na opekacku, na veceru alebo do kina, na piknik, k jazeru

no je toho velmi vela, ved vymysli teraz na vikend nejaky program, vytiahni ho niekam, rozpravajte sa :)

sexicek

hadaj, co ja robim s mojou partnerkou v nasom volnom case ?

Vy mate ponorkovu chorobu, mali by ste spolu zacat podnikat dalsie nove akcie, aktivity - alebo sa rozidte a kazdy si najdite novych partnerov, to vo vas zasa prebudi zivot

DzanaFX

Keď tak čítam Tvoj príspevok, nejde tak o to, ako kto trávi chvíle s partnerom, ale skôr o to, že Vy ste prestali tráviť chvíle spolu...Je vidieť, že ste spolu normálne fungovali, stačí to len obnoviť :-)