Pukanie v kostiach

raymond1

maričika chcem sa ťa spítať ako často potrebuješ v noci vstať aby si navštívila zachod lebo potrebuješ cikať a potom sa rozpametaj či si musela tak často chodiť na záchod aj predtým než si si všimla to pukanie.

maričika

Ja by som tiež potrebovala poradiť, včera v noci som potrebovala ísť na wecko, tak som potichučky vstala a kosti mi tak zapukali, až sa zobudil manžel.

Nela41

No ja som mladá baba a strašne mi pukajú kolená. Keď sa postavím alebo idem niekedy mi tam tak praskne, že sa až hanbím aby si niekto nepomyslel niečo iné a popritom nemám žiadne problémy.. skúsim asi jesť tie avokáda, inak pitného režimu mám až až a nezlepšilo sa to

RNG

(nezmydelnatelne/unsaponifiables).
Inac predavaju aj zmesy cetylovanych olejov, ktore sluzia tiez ako mazivo v klboch.
Pit dostatok cistej vody odporucam kazdemu, lebo tak sa telo cisti a odmoruje.

RNG

Mat3erialy, co potrebujes na slachy a klby su v zvieracich slachach a klboch. Tie sa daju zjest a absorbovat len ked su velmi dobre uvasrene(tlakovy hrniec) tj vlastne hydrolyzovane. Vytazok z nich je napr zivocisna zelatina, ktore tie rozne latky obsahuyje. Ked cjhces brat izolaty, tak su to mukosacharidy ako glucosamin a chondroitin, tiez hyaluronicka kyselina, a potrebne su pri tom aj enzymi na rozlozenie a prepravu tychto latok v tele.
Na klbovy maz okrem hyaluronickej kyseliny pomaha brat napr CMO alebo jest 2 avokada tyzdenne. Avokado toptiz obsahuje oleje(nezmuselnatelne/unsaponiofiables) ktore priamo sluzia ako sucast klboveho mazu.

v.o.d.a

Zo zdravotných dôvodov som začal piť veľa vody 2 - 3 litre denne a behom týždňov sa pukanie takmer vytratilo, takmer.

Za pokus to stojí.