Odpor k chlapom a sexu

Príspevok v téme: Odpor k chlapom a sexu
bajaja

Mam 20 a už sa mi zhnusil sex a všetci muži. Mala som obdobie ked stačil jeden úsmev a bola som s ním v posteli. Potom som si povedala že sa nenechám namotávať na sladké reči a každého odmietnem, až pokiaľ si nebudem istá že to má budúcnosť. Tento celibát trvá už vyše pol roka a aj ked sa mi niekto páči,
automaticky odmietam. Stojí 10 centimetrov odo mňa a ja otočím hlavu aby mi nedal ani pusu. Už sa mi hnusi predstava mať s niekym sex a bojím sa že týmto prístupom si odplaším aj tu pravú lásku. Ako sa odblokovať a byť prístupnejšia? Alebo to príde vekom samo?

Jane_3sto18

A keď sa chce niekto zaľúbiť, chce normálnu lásku ale netúži po sexe? Vôbec ho to neláka, priam naopak, odpudzuje (negatívne zážitky nie sú prítomné, sex asi 3x za 19 rokov a teraz vyše roka bez sexu).
Chlapi sa mi hnusia, teda do tváre sú fakt pekní, niektorí, ale ten zvyšok... no fujha, ale predstaviť si sex s dievčaťom nie je tiež nič príjemné, hlavne keď sa mi hnusí aj vlastné telo. Vôbec mi sex nechýba a to tiež nie je dobré, pripadám si už trápne.

kukucko

a co takto laska ?

ja som bol vzdy v tom, ze najprv pride zalubenie, potom citim lasku a nakoniec to vyvrcholim prijemnym sexom a potom to trva a trva ... az kym nepride krajsia, milsia, lepsia, chutnejsia

orol

Bajaja, platíš "pokutu" za to, že si sa previnila proti prírodným a božským zákonom na tejto zemi. Je to zároveň výstraha, že si nerobila dobre.

Aja02

arman, žijem. :)
mariena, áno, rátam aj tie roky. Veď dnes už majú sex aj 10- ročné deti, takže ja som už stará panna. :-D

one question

a nebude to tym, ze to robis uz od velmi mladeho veku (14-15)? a bez dajakej vacsej citovej zainteresovanosti? lebo mozno si dospela do bodu, ze si uvedomujes tu prazdnotu, ze je to len vybitie sexualnej energie a nic viac. ja mam tiez s tym problem ale z ineho dovodu a som skusila prekonat ten blok ale hned potom mi to prislo strasne luto a prazdne az som sa rozplakala. a viem, ze jedine kedy mi to skutocne nieco da je ked to bude z lasky, takze si radsej pockam na toho praveho a potom to bude krasne, mozno

DzanaFX

Ja tak fungujem už rok a pol a neberiem to nijako tragicky, proste sa na ďalší vzťah ešte necítim, ten posledný (prvý vážnejší) trval dva roky a dosť som si po ňom uvedomila, že ešte asi nechcem niečo budovať, čo by o5 padlo. Tak si dávam načas...Osobne si myslím, že prichádzaš k rozumu a nebudeš brať veci ohľadom vzťahu takto naivne ako doteraz...To, že si došla až k odporu, je Tvoj osobný blok a takto, ako si sa k nemu dopracovala, tak ho aj odblokuješ :-)