Utlmovač sexu pre mužov

erima

sme spolu 14rokov a podla mna nám sex funguje,ale ja nemám portebu sa milovať každý druhý deň.hladala som už aj odborn´ú pomoc,a myslím si že ja som v poriadku,ale manžel mení náladu vtedy ,keď nemá dostatok sexu a vela krát vidí,že to robím len koli nemu .Bez emocii a vlastne na silu a ani to mu neprekáža.K sexuologovi nechce ísť "on " problém nemá.On mi navrhol nejaké podporné kvapky na chuť čo samozrejme nezabrali.Tak skúšam či neexistuje nejaký utlmovač.Aj som mu navrhla nech sa sám urobí,ale to je asi pod jeho úroveň.podotýkam,že pri milovaní sa musí spraviť 2 x aby bol spokojný.

tom666

To by som potreboval aj ja :/ mám priateľku a niekedy keď nie sme spolu masturbujem aj 4x, a je to také aby to len bolo žiadne úžasné pocity z toho nemám... keď sme spolu sex po nej vyžadujem niekedy 2x denne... alebo mám stále chuť ju robiť jazykom a robiť jej dobre...

Je to na nič stále mať takéto chúťky.
Nepoznáte niečo iné ?? ako antidepresíva ?

BraNIK

Ja beriem antidepresíva a vidím na sebe utlmovanie sexuálneho apetítu. Dosť ma to hnevá, ale zas tie antidepresíva vynechať nemôžem. Spokojná s odpoveďou?