Bazalna teplota

Príspevok v téme: Bazalna teplota
Edna

Dobrý deň, bazálnu teplotu si meriam teraz prvý mesiac. Na začiatku po menštruácii som mala 36,3 - 5 .. V období predpokladanej ovulácie 37,0 - 37,1 .. no teraz mi mešká menštruácia a mám stále 36,9 už niekoľko dní. Mám sa niečoho obávať? Je to normálne? Pobolieva ma podbruško, ale prsia ma už úplne prestali bolieť ako keby nič. Mala som chránený styk, ale bojím sa... :/ máte skúsenosti? Ďakujem

MyMenstrual.

Ospravedlňujem sa za preklad

Chcel som, aby sa vašej pozornosti tento nástroj vo slovenskom verzii

Tento tool ti pomôže jednoduchým a rýchlym spôsobom zapamätať si a zobraziť graf s tvojou bazálnou teplotou a množstvom ďalších údajov. Môžeš si zapisovať poznámky, rôzne príznaky, užívané lieky, atď... akoby to bol tvoj denník. Ak chceš poznať názor ostatných užívateľov na Tvoju situáciu, môžeš s nimi zdieľať všetky Tvoje údaje.

sk.mymenstrual.com

pozdravy

mimsss

Bazalna teplota byva zvysena od ovulacie az do nasledujucej menstruacie. Takze to, ze ju mas zvysenu nemusi hned znamenat, ze si tehotna. Meskat ti to moze z inych dovodov. Na znacenie bazalnej teploty, resp. celkovo menstruacnych cyklov mozes skusit napr www.zienky.com :)