Escapelle a kvapky lásky

Príspevok v téme: Escapelle a kvapky lásky
IUDEX

Ahojte, ako to cez leto býva, bol som na istom letnom festivale pri Piešťanoch. Stretol som sa tam s kamarátkou, slovo dalo slovo a mali sme spolu sex.
Čo je však horšie, nemali sme žiadnu ochranu, antikoncepciu partnerka neberie.
Našťastie som nevyvrcholil, no veľmi sa obávame o kvapky lásky. Ona síce mávala nechránený styk vyše roka s bývalým priateľom, teraz akosi neverí. Tak si dnes ráno (od styku uplynulo niečo cez 30 hodín) kúpila tabletku ESCAPELLE.
Nanešťastie prechladla a nepočuje na pravé ucho, čiže jej aj lekár predpísal antibiotiká.
Môže byť moja partnerka tehotná? Môžu antibiotiká negatívne pôsobiť na Escapelle? Ďakujem za odpoveď, mám z toho menšie obavy.

IUDEX

Ďakujem za rady, dnes som sa jej pýtal, čo s tými antibiotikami. Vraj všetko v pohode, takže tabletka stále pôsobí.

IUDEX

Ďakujem za rady, dnes som sa jej pýtal, čo s tými antibiotikami. Vraj všetko v pohode, takže tabletka stále pôsobí.

Kvety zla

ak si nevyvrcholil vobec (ani mimo nej), riziko otehotnenia je minimalne (samotne "kvapky lasky" nezvyknu obsahovat spermie, ak obsahuju su to vacsinou spermie ktore zostali v mocovej rure z predoslej ejakulacie).
aj ked tabletka escapelle ma najvyssiu ucinnost prvych 24 hodin, po zobrani tabletky do 48 hodin je ucinok este stale 85 percent.
co sa antibiotik tyka, ano mozu znizit ucinok, zalezi aky druh - partnerka sa na to mala opytat v lekarni, tam by jej vedeli povedat presne.
ale ako som uz povedala, riziko otehotnenia zo samotneho pohlavneho styku bez vyvrcholenia nie je vysoke, a s kombinaciou s escapelle si myslim ze sa naozaj nie je coho obavat.