Problem s ex

Príspevok v téme: Problem s ex
Emcaa.

Ahojte,pisem sem preto,pretoze si sama neviem vysvetlit spravanie sa mojho ex s jeho terajsou priatelkou a snad vy mi v tom pomozete a dufam,ze sa prilis nerozpisem,ale predchadza tomu par udalosti.Boli sme spolu nieco vyse 2 rokov, kvoli nezhodam a inym predstavam sme sa rozisli.O par tyzdnov bol vo vztahu s terajsou priatelkou,poznali sme ju uz obaja z jednej akcie-chaty.Tym to bolo pre mna o to tazsie,ale casom vsetko prejde,neskor som sa aj ja zoznamila s mojim priatelom.Presiel rok a stretli sme sa vsetci na jednej skole a tu zacina problem.Ex je starsi,ja a moj priatel a ona sme vsetci v jednom rocniku,tym padom sa neustale kazdodenne vidime,to by nebol problem,keby sa ona nesnazila stale ziskat moju pozornost a aby som si ju neustale co najviac vsimla-snazi sa byt v mojej blizkost,pritom miestnost je obrovska,dava si rovnake terminy ako ja,neuprimne sa na mna usmieva,ale tvari sa,ze ma v zivote nevidela-pritom sme sa spolu rozpravali na spominanej akcii,takze sa mi samozrejme nezdrav,rovnako ako ex,ktory vsade chodi s nou a vytrvalo sa nezdravia,ale pritom moju pozornost vyhladavaju. Snazim sa si to nevsimat,ale takto mi bezdvododne psychicky ublizuju,chapete to?pretoze ja nie,maju seba a laska je o dvoch,tak co si tymto dokazuju?ja sa im snazim vyhybat,ale ako pisem, oni sa snazia o opak.dakujem za vase nazory a tym ktori to aj cele docitali za trpezlivost:)

Emcaa.

mate pravdu.a ja budem silna a nebudem si to vsimat, budem to ignorovat a nech sa stane cokolvek, budem nad vecou a nestanem sa ziadnou hysterkou.kvoli hysterke som o tom skoro ani nikomu nepovedala,tak som rada,ze som to napisala sem. vazne ste mi pomohli, dakujem vam velmi pekne za rady:)

Dadula56

Z toho co citam mi vyplyva, ze ako par "sa nasli" najma preto, ze obaja su nejaki hm...posunuti. Jednoducho sa nasli dve zakomplexovane dusicky a ako niektore pary chodia spolocne na turistiku, tak tito si spolocne riesia svoje komplexy. Jednoducho spolocna zaluba. Je to smutne, ale nic s tym nenarobis. On jej zrejme nakecal aka si strasna, ona zrejme ziarli na to, ze vobec nejaka byvala existuje, on sa nevie vyrovnat s tym, ze mal niekto tu drzost s nim nevydrzat atd. atd. Je to komletne ubohe a na ambulantnu liecbu, ze si niekto dohodne, ze ta bude prenasledovat a rboit ti naschavly. To je podla mna jedine, co mozes robit-uvedomit si, ze v tomto pripade su oni dvaja obete psychickej nevyrovnanosti a snazit sa to ignorovat. Nepomoze ani keby si sa o tom chcela slovne vybavovat, este z teba urobia hysterku. Ono ich to casom prejde, mozno sa aj oni rozidu a svoje mindraky prenesu vzajomne na seba.

Emcaa.

Oni su spolu uz 2 roky,takze na nic kratkodobe to nevyzera,vraj sa velmi nasli a sadli si.o to viac ich spravanie voci mne nechapem,pretoze takto by uz mali byt vyrovnany par,ktory sa nepotrebuje predvadzat.a zneprijemnuje mi to hlavne ona,ktora so mnou vlastne nema nic spolocne,ma ho ona,tak neviem preco si potrebuje stale zvysovat svoje ego.ale myslim si,ze to ako sa zmenil bolo s jej velkou pomocou a aj to spravanie,pretoze ked sme sa raz stretli sami, pozdravil sa,ale akonahle je s nou,tak sa ani nepozrie.

BcMia

Tak trochu to poznám na vlastnej koži.. bolo to podobné a po krátkom čase vysvitlo že práve on sa nevie vyrovnať s rozchodom, tak to aj dopadlo- po mesiaci sa rozišli. Tvoj ex nechce za tebou zaostávať keď ty máš priateľa hrá sa na to že aj on má pekný vzťah ale v skutočnosti ho ten rozchod podľa mňa riadne štve. Aj keď on bol prvý čo si s ňou začal - pravdepodobne zato aby si žiarlila a aby mal rýchlo ďalšiu. A hlavne keď to bolo tak narýchlo ako vravíš. Medzi nimi láska asi nie je je - možno jedine ona naivne verí že hej. Netreba to riešiť aspoň medzi vašimi známymi lebo presne, budeš za hysterku a oni dosiahnu čo chceli. treba sa cez to preniesť a prestanú to robiť keď budú vidieť že ti je to jedno. A ako dlho to je od vtedy čo s ňou chodí?

Emcaa.

nas rozchod bol viac menej z jedneho dna na druhy a ak sme sa este potom parkrat stretli,bol ku mne hnusny a vobec sa s nim nedalo porozpravat, pretoze mal vyjadrenia typu,ked som rozpravala,ze som bola na kave,tak povedal-zacala si pit kavu?tak sa citis dospelo uz?nieco v tom zmysle,urazit. a dokonca aj pocas tohto nasho stretnutia vtedajsieho mu uz volala terajsia a zakratko uz boli spolu. a tam sa uz komunikacia definitvny skoncila a nabrala taky spad aky je teraz,ze za ziadnych okolonsti so mnou nebyt v dobrom. neviem co z toho niekto moze mat,tak si dobrovolne ztazovat zivot. takze nas rozchod rozhodne nebol ten najdokonalejsi,skor naopak.a mozno tym,ze sme to normalne neuzavreli a nenechal tomu cas,tak s tym ma problem. dakujem vam,cenim si vase nazory a rady:)

Magy

tvoj ex sa zjavne nedokaze vyrovnat s rozchodom s tebou a este do toho zatiahol svoju sucasnu a robia vam naprieky. budes sa musiet obrnit megatrpezlivostou a zapametaj si jedno: NIKDY sa nenechaj od nich vyprovokovat, nech sa deje cokolvek. Presne toto oni chcu, aby si sa ukazala ako hystericka chudera, ktora nezvladla rozchod. Nech by bola pricina akakolvek, tvoj emocny vybuch by rozmazali vsade kde by sa len dalo a to uz tazko by si napravala, ze si sa len branila ich provokaciam ale tentokrat pohar trpezlivosti pretiekol.
Fakt jedine co pomaha je uplna ignoracia. Ak takto chcu riesit svoj vztah, tak ver, ze im to dlho nevydrzi. Bud kludna a neries ich. Mas svojho priatela a tomu sa venuj.

BcMia

jj to si tiež myslím, že trucuje. Možno jeho v skutočnosti štve a mrzí ešte viac vecí ako teba.. vrátane toho že máš aj ty iného.. keď ti také vraví že má zaujímavejšiu - pripadá mi to tak že chce aby si žiarlila.

ja vravim

dosť blbý spôsob nájsť si hneď ďalšiu, len aby vzbudil žiarlivosť alebo čo. o to viac vidno, že za nič nestojí. je to zúfalé.

ja vravim

ak ti hento povedal, tak to stopercentne nie je spokojný s ňou. veď on trucuje. neviem, čo poradiť, keď obťažujú. raz ich to musí prejsť.

BcMia

možno spolu nie sú šťastní len pred tebou sa chcú na šťastných hrať.. Chlapi sú niektorí takí, potrebujú sa pred bývalými chváliť niečím novým. Na druhej strane keď ťa takto provokuje rád aj on, možno si mu nie až tak ukradnutá ako sa tvári.. možno aj jeho trápi to že máš už nového len to nechce priznať.