Ako bojovať s KVASINKAMI v tele? Prosím PORADTE

Príspevok v téme: Ako bojovať s KVASINKAMI v tele? Prosím PORADTE
leba

Dobrý den, som tu z novou diagnozou, dala som dcerke vyšetriť stolice, zlepy a výtery, všetko negatívne až na premnožené KVASINKY. p. DR. nám zakazala jesť 2-3mesiace sladkosti a potom uvidíme. Ale neviem či to stačí. Dcera ma 6rokov a teda ani si neviem predstaviť, že ju mám trýznit nejakými dietami, lebo som čítala, že sa nesmie ani mlieko ani muka ani ovocie, ani nakladaná zelenina, ani cestoviny,.....príde mi to hrozné. Ak si toto prečíta RNG alebo Arman alebo hocikto iný, nech mi znova prosím poradia. Môžem na to použiť to GSE ? ten výťažok z grepových jadier, síce som ho nekupila cez ten iherb ale majú to aj tu v lekárnach. Dcera síce namá také príznaky, no ja naopak, mne všetky vzorky vyšli negatívne ale mne sa robia tie svrbivé vyražky čo potom zmiznú a už 2mesiace ma svrbí alebo štípe pri konečníku, takže skôr ja by som povedala, že mám nejaké kvasinky, ale teraz som tehotná a vôbec neviem, ako s tým môžem teraz bojovať.

arman

ahoj, no tak ja ako som uz spominal, to odporucam riesit spolu s parazitmi, myslim, ze ten problem je dost vyrazne prepojeny.
Ale nechce sa mi tu zase do kazdej temy pisat to iste, tak vyhladaj temu "parazity?" pre viac info. Minimalne si sprav kuru trojcatko, aj 2-3x za sebou s mesacnym odstupom, a potom dodrzuj prevenciu, aby si tie potvorky udrzala na uzde.

Ja som odporca tych protikvasinkovych kur.. urcite protikvasinkove opatrenia budes musiet spravit, ale prijde mi nezmyselne tyrat sa pol roka nejedenim sacharidov... na ktorych je vlastne telo zvyknute fungovat.

RNG ti odporuci enzymi a doplnky, Kyselinu kaprylovu a oreganovy olej. Urcite aj tie veci pomozu, otazka je, aky mas rozpocet na takuto liecbu. :-)

Moje skusenosti s parazitmi a ich odstranovanim su take, ze mi zmizlo 99% chuti na sladke behom par tyzdnov, takze sladkosti sa poriesia sami, netreba sa premahat... a obcasne sacharidy nevadia... par krat za tyzden som jedol cestoviny, aj pizzu obcas, a raz za tyzden aj strudla, a kefir. :-) Banany kazdu chvilu... takze asi tak :-)