Očista čriev

araz

chcela by som vyskusať užívat Betain HCL či by mi to pomohlo,našla som na nete,ale neviem, ktroý mám objdenat alebo je to jedno?vie mi niekto poradit?dakujem

www.oliveland.sk

RNG

akotak, ja neodporucam nic, co by sa nedalo cez net objednat .
A uz rozhodne neodporucam nic zazracne, len neskodne obycajne potravinove doplnky, ktore su na trhu uz dlhe roky a ktore su cenove pristupne aj pre Slovaka.

akotak

RNG, tie tvoje rady su niekedy k nicomu. nejako zabudas, ze tu sme na slovensku a tvoje odporucania nam moc nepomozu. kde mame podla teba tie zazracne pripravky zobrat?

RNG

Kvasenie a hnitie v zaludku je mozne len pri nedostatku zaludocnych kyselin. Zialbohu lekari nemeraju schopnost tvorenia kyselin, to ide len heidelbergovou kapsulou a to nie je bezne. Takze pri pale, co je kvasenie pre nedostatok kyselin predpisuju presny opak, neutralizaciu alebo uplne zastavenie tvorby kyselin, co samozrejme znici traviaci proces a crevnu probioticku floru.
Docasne vybitie mikrobov v zaludku mozno dosiahnut koloidnou stiebornou vodou, ale ked clovek s malo kyselinami neberie doplnok kyselin, tak sa mu z zaludku a crevach raz dva rozmnozia skodlive, kvasne a hnilobne kultury.

araz

už som tu pisala čo sa týka zubov bola som u zubara,povedal mi že zuby mám v poriadku,čistim rano poobede,večer použivam niť,ustnu vodu,medzizubne kartačky už ani nemach chut si tie zuby stale umyvat lebo to aj tak nepomaha mne je citit zapach už 10 minut po umyti zubov a to ich tam drhnem aspon 10 minut,chodim 2x do roka na dentalnu hygienu,na gastro-hadicke som bola,vsetko v poriadku,tak preto si myslim,že to mám zo žaludka,alebo ešte mám problem ,že mi zatekaju hlieny do krku,s tým som tiež bola u lekarky aj na alergologii a neviem sa toho stekania zbavit,nepomahaju ani spreje s morskou vodou a ani mi nikto nevie poradit

Betka132

araz: klistir nepomoze, ten ti vycisti len spodnu cast criev. Ked uz tak, skus tie prehanadla, tie ti vycistia creva komplexne.