Ako je to mozne

Príspevok v téme: Ako je to mozne
strycopapa

Ako je mozne ze moji kamarati asi kazdy podvadza svoju babu maju to stastie este popri babe si najst druhu ,a ja co som sam uz 2 roky co som nikdy nepodviedol ani neublizil ani by som to neurobil si neviem najst ziadnu,a to som normalny chalan sportujem,nefajcim mam problen natrafit na nejaku..a to som neni domased..ale ked som mal priatelku sa normalne nukali tie baby,a ked som sam tak sa ani list o mna neopre:(

nicolette

naopak, mne je to sympatické, že je chlap a predsa dokáže opísať svoj problém na fore... chlapa nerobia len tvrdé slová a skutky, ale aj určitá dávka empatie.. no a k téme.. možno hľadáš na nesprávnych miestach alebo lepšie povedané, zámerne nehľadaj, to dobré si ťa nájde samo a keď vravíš, že nie si "domased", tak by to nemal byť problém, veď určite sa nájde taká, čo ocení tvoje kvality :)

strycopapa

tak nevravim ze sa na mna nelepia ale vacsinou rozvedene maminy co maju teliatka a hladaju si kto sa o nich postara alebo dievcata co maju iq 10 ale normalne dievca co rozmysla ako clovek a vie co chce, tak to neni sanca.

lost

Toto je teoria, ktora funguje vsade...

Skus ist na aukciu nejakych ultra drahych obrazov, ak nikto neda ani jedno prihodenie, obraz prepadne, ak zacne niekto, zacnu sa o to bit, lebo ludia sa domnievaju, resp. veria tomu, ze po com je dopyt, to ma vysoku cenu..

To je na margo toto, ze sa na teba lepili ked si bol zadany..

A preco ta nechcu teraz, tak to este neviem.. Premyslam..

dastmi

ja si myslim ak clovek chce podvede bezohladu na to ci je zadany alebo nie,je to hlavne o charakterevcloveka,ja ci uz som mala alebo nemala priatela furt sanca bola ale vyuzit ju?

strycopapa

0vecka ha ha...asi ti vadi ze som neni hajzlik ako moji kamosi alebo ako druhy,ja nevyplakavam len ma zujima ci sa tiez takto niekto citi ako ja ze vsetko je to naopak ked ma clovek babu je moznost podviest ked je clovek sam moznost je minimalna..