Je to normálne?

Príspevok v téme: Je to normálne?
naivka 32

Sme manželia desať rokov,máme dcérky,dvojčatá. Manžel ma niekoľkokrát podviedol,myslím reálne,ale teraz ma ustavične podvádza virtuálne. Je stále na na PC,a keď náhodou zaspí a ja mu tam pozriem,tak nejakej vyznáva lásku. Keď to začnem riešiť,to znamená krik,výčitky a napríklad niekedy vynadám aj jej, tak sa kajá,povie,že už nikdy a vzápatí,hneď na druhý deň,to isté. Hovorí mi,že ho mám chápať,že to potrebuje k životu,takú zábavu,je to normálne?

pan d.

Preco tu lasku nevyznava napr. tebe? Ber to v tom lepsom pripade ako jeho uchylku a nic viac. Ja si neviem predstavit, ze by moja zena vyznavala lasku nejakemu inemu chlapovi. To by som nedokazal akceptovat.

naivka32

Ďakujem Vám všetkým za rady a podporu, odídem od neho,vlastne,ho vyhodím,byt je moj, chcela som to urobiť,len som mala pocit,že myslím len na seba a nie na ,,našu rodinu". Takže si myslíte,že nie som sebec???????????? Dík!!!!!!!!!!!!!!!!!
A všetkým, nech sa vám splní to,čo si želáte a nech žijete tak, ako si skutočne prajete. Ďakujem

manipulatork

Takto,

Mozno co poviem teraz bude krute,mozno mi nebudes verit ale ver, ze mam pravdu

Pretoze som presne ten isty typ cloveka co tvoj manzel.Tiez som hnusna odporna manipulatorka.A garantujem ti ze kazdy si dovoli len tolko kolko moze!! Takze ty pokial nedas pocitit manzelovi ze toto ty tolerovat nebudes tak ti to bude stale zas a znova.Proste bud mu das pocitit ze ty si budes robit take iste lebo oko za oko zub za zub ... alebo od neho odid( pre teba zatial ,,akoze'') ale pre neho sa tvar ze stale.Ano myslis si ze to snim nepohne ze mu bude jedno ze odides.ALE NEBUDE!!!!Spamata sa a bude ta prosit.(keby ta nechcel tak je uz davno preco ) .Nepomozu ziadne rozhovory,plac,krik,sluby,ani ziadny ,,truc'' na par hodin.
GAratujem ti ze na takeho manipulatora platia jeho vlastne zbrane alebo nic!

Zelam vela stastia

Dadula56

Naivka, akoze deti?To mi vysvetli ako ti deti brabia v odchode?Co maju tie deti z otca, ktory podla tvojcih slov "stale sedi za PC" a praktikuje tam flirty, pripadne virtulany sex?To je ten starostlivy, milujuci otec, ktoreho tovje deti tak neskutocne potrebuju, ze ho nevies opustit?Ved je to jeden primitiv, navyse manipulator. Pekne sa rozved, nech navali vyzivne, mozno mu ani na to internetove pripojenie nezostane a konecne sa mozno zacne aj o deti starat, ked ich dostane sudom pridelene raz za cas. A laskavo sa spamataj a nenechaj si vtlkat nim do hlavy, ze ty si na vine, ze si sebecka a podobne nezmysly. On je tu ten nenormalny.

skus hadat

Naivka, o otca ich nepripravis. Otcom ostane, aj keby vam to krachlo. Deti potrebuju vyrovnanu a stastnu mamu v prvom rade. Cize obetovat sa detom s tym, ze ty budes citovo stradat, sa napokon minie ucinkom. Neviem, nakolko tuzis po laske muza (myslim muzov vseobecne, nie toho tvojho), ale ak ta tuzba nie je taka, ze by ta uplne odrovnavala, mozno by bolo schodne riesenie vybudovat si svoj svet paralelne so zivotom rodiny. Tym myslim priatelky, aktivne travenie volneho casu, starostlivost aj o seba (nemam na mysli len nejaku navstevu kozmetiky, ale aj starostlivost o svoju dusu-kultura, umenie, zaujmy atd).

naivka32

Dík za radu,skúsim,myslíš,že je správne pripraviť deti o otca,kvoli mojej sebeckosti? Keby som bola len ja,už s ním nie som,ale deti....

skus hadat

naivka, toto len potvrdzuje to, co som napisala v predoslom prispevku. Kedze u vas nie je dohoda v sucasnosti mozna, skus urobit to iste. "Nespehuj" ho, ani sa o neho nezaujimaj. Pokojne niekam chodievaj bez toho, aby si mu vravela kam a s kym. Nereaguj, pripadne mu povedz, nech ta nevypocuva, ze je to tvoja vec. Ak ani toto nezaberie, tak je vas vztah hlboko rozvrateny a ak on nebude chciet, nezlepite to.