"Diagnóza" forever alone

Príspevok v téme: "Diagnóza" forever alone
Malinois

Zdravím vospolok,
Ani neviem prečo to sem píšem, netuším či z toho vzíde nejaká pomoc či rada, možno sa len potrebujem vyrozprávať.

Skrátka, neviem si získať žiadnu vážnu známosť. Čochvíľa mám 23. Samozrejme pár pokusov bolo, všetko však skončilo vetou že bude lepšie ak ostaneme kamaráti alebo že z jej strany nič nie je.
Keď som sa snažil zistiť dôvody, tak vraj bolo všetko fajn, ale predsa nič z toho.

Nie som typ čo ide rýchlo na vec, s poslednou to trvalo 3/4 roka kým som jej povedal že by som sa rád posunul niekam ďalej. Potrebujem človeka podrobnejšie spoznať kým sa k niečomu takému odhodlám - snažím sa budovať vzťah na hodnotnejších vlastnostiach. Neviem si predstaviť ísť každý piatok dobaru zbaliť nejakú novú. To by som sa asi nemohol pozrieť do zrkadla...

Postupne sa mi už ani nechce ďalej sa snažiť, investujem do toho čas, energiu, a povedzme si pravdu, aj peniaze, a ak to nevyšlo doteraz, tak prečo by to malo výjsť v budúcnosti? Tak načo sa mám snažiť?

Nemyslím si žeby som bol nejaký quasimodo, ale ani ideál krásy, snažím sa byť vždy slušný, ak môžem tak vždy pomocť...a tak ďalej.

Napadá niekoho kde ešte môže byť problém ?
ďakujem za každý názor

(pardon ak to nemá hlavu a pätu, píšem to iba tak okrajovo kým pracujem na niečom inom)

poradim38

Tak to je podla mna bohovska pravda, to co pise Mrauka... a Pilcuk bude stale oporovat a vypravat to svoje dokola, tie iste vety........ ach radsej sa nebudem starat iba davam za pravdu, pretoze toto nie je normalne....

Mrauka

Uvaria, alebo ich poziadas, aby ti ho uvarili?
Ak si za 30 rokov nebol schopny ani cez zoznamku najst zenu, myslis, ze chyba je v tych zenach? Prepac, ale poznam vela parov, ktore krasou a ani peniazmi neovplyvaju a maju partnerov, ale asi su normalni.

Pilcuk

Mrauka, áno, spravím. Ked ma mama alebo stará mama požiadajú vyniesť smeti, vynesiem, ked ma požiadajú upratať, upracem, ked ma pošľú do obchodu, idem. Oni mi zas uvaria obed, spravia večeru atd...

Mrauka

No to urcite. Tie dve matrony by sa nafutrovali k vam. Tvoja zena by sa mala starat o dom, domacnost, teba (aj krmit ta treba?), o tvoje dve matrony a este aj do roboty by mala chodit a zarabat. Obycajnu handru by si z nej spravil. A ako by si sa postaral ty? Zarobit, nezarobis. Aspon doma nieco spravis?

Pilcuk

Cola, ved som písal, že by sme mohli bývať aj v dome starej matky, ktorá žije teraz u nás, čiže bývali by sme sami.

Pilcuk

Prečo urážaš osoby, ktoré ani nepoznáš ? Sú to poctivé ženy, ktoré cely život pracovali, vzorne sa postarali o svojich mužov, keď prišli z práce. To u dnešných žien nehrozí - chcú veľa, ale nepohnú ani prstom a sedia na ritiach.

Navyše, cudzie ženy len ťažko budú vedieť, že so mnou žije matka a stará matka, čiže príčiny nezaujmu žien o mňa sú tie, ktoré som uviedol.

Cola

Pilcuk- a vari nevieš že par má mať vlastnu domacnosť?Vieš že žiadna normalna žena by nebyvala s matkou partnera nedajbože ešte s jeho starou matkou?otom si už rozmýšlal?vidiš že je to bez buducnosti a že to nema vyznam....proste "ušiel ti vlak" ... no ale na tu otazku mi odpovedz...čo ak ta "potencionalna partnerka" by nechcela byvať u tvojej detskej izbe...