Neviem zabudnut.

Príspevok v téme: Neviem zabudnut.
DM

ahojte,
odhodlavam sa napisat na toto forum uz asi 2 roky. mam problem, s ktorym sa neviem sama vysporiadat..par rokov dozadu som sa pripila s mojim vtedajsim priatelom a s jeho najlepsim kamaratom. Bol to vazne super vecer, tesila som sa, ze sme si s priatelovym kamosom dobre sadli, smiali sme sa, bavili, vsetko slo super. Az do chvile, ked sme sa rozhodli vybehnut von pred intrak.. zrazu sa mi moj priatel stratil z dohladu a ostala som sama s jeho najlepsim kamosom. lahli sme si na travu a bavili sme sa, bolo mi vazne dobre,.. a zrazu, sama dodnes nechapem ako sa to tak rychlo udialo, mi ten chalan vyhrna tricko a bozkava mi prsia. Ak to clovek nezazil, nevie, ake tazke a priam nemozne je zene odtlacit zo seba muza, asi tomu nepomohol ani alkohol v mojej hlave..takze som sa ho snazila odtlacit, ale mala som pocit, ze ma aspon tonu, nemalo to ziadny efekt..po chvili mi dal ruku do nohaviciek a vosiel do mna prstami..bolo to strasne..ta bolest v dusi co som vtedy pocitila, ked este par minut dozadu som sa s nim super bavila, doverovala som mu a mala som pocit, ze aj on ma berie ako kamosku. Ten pocit neprajem nikomu. nakoniec sa mi ho podarilo odtlacit a on mi s usmevom na tvari povedal, ze ved sa nic nestalo, ved ma neznasilnil. To ano. v tom mal pravdu, ale aj tak mam z toho dodnes po niekolkych rokoch strasny pocit, neviem na to zabudnut a strasne ma to dodnes boli. tym chcem vzdat hold vsetkym babam, ktore boli zneuzite, ci uz "vo vacsej alebo mensej miere" ako ja, a povedat im, ze ich obdivujem, ked sa s tym dokazali vyrovnat.

one question

je to hnusne a neda sa to len tak zabudnut. a je jedno ci ho strci cely do teba alebo daco ine, fuj. a este ked sa aj pri tom spravi, o teba, to je odporny pocit, ako taka posledna vec sa citis. clovek ma pocit, ze mu niekto dusu zneuzil. da sa s tym ale zit, deju sa ovela horsie veci ludom,len ta to urcitym sposobom emocionalne poznaci

lenka777

Je mi to luto trosku :( ale nemaj vycitky svedomia..nerobila si nic zlé..vtedy by si mala mat vycitky ak by si sa snim..vyspala..ale viem ze teraz to ide o to ze ako ta vyuzil..je to strasne ale vela dievcatam sa to stane.. s takymi sa nikdy viac nekamarat..si urcite dobry priklad pre ostatne dievcata a si silná :)