Hranica normalnosti?

Príspevok v téme: Hranica normalnosti?
asdasd

ahojte. moje spravanie uz asi prekrocilo hranicu normalnosti. do jednej temy som napisal toto:

je tu niekto taky co si nerozumie so seberovnymi, nikam nechodi, casto sedi za pocitacom a nepocuva ziadnu hudbu, lebo si nevie vybrat a nic sa mu nepaci? je tu niekto taky? vdaka.

presne toto iste trva. cele prazdniny som nebol z nikym!!!bojim sa ze ostanem cely zivot sam!!! velmi rad by som si pisal z niekym, kto je na tom tak isto ako ja, najlepsie z dievcatom. ale taky ludia ako ja uz asi ani neexistuju...bojim sa aj ze si nenajdem pracu, rozmyslam sice nad zubnym technikom vazne a aj tam chcem ist. ale ked to aj urobim a zamestnam sa tak potom budem chodit iba do roboty a z roboty domov? nebudem mat ziadny osobny zivot, za to ze nechodim medzi ludi? mam pocit, ze ja som ani neni schopny vztahov. alebo som iba vyrazny introvert? viem ze si za to mozem sam, ale neviem uz ako dalej. budem sa namahat aby som mal z coho zit a budem stale sam? co teraz? vdaka za nazory.

crystalship

Asdasd: lebo na to maju dôvod. Si nic, nula, looser. Čo dokazes? Nic. Tak sa uz preber. Čítaj knihy, športuj, nájdi si brigádu, pomahaj v domácnosti len niečo konečne rob. Veď ty hnijes zaživa. Rob so sebou niečo. Byť tvoj rodič tak ti to pc vyhodim z okna.

Obed Morton

Dam Ti niekolko rad do zivota ktore Ta mozno nakopnu.
Vyhybaj sa stereotypom a porusuj pravidla.
Naber sebadoveru,musis byt sebavedomy,proste musis si verit a je jedno ci je to zle alebo dobre!
Nesmies sa bat neuspechov a musis vyuzivat prilezitosti,nevadi aj ked daco nevyjde a co?co teraz? nic,skusaj znova!
Vyje* sa na to co hovoria druhi s prepacenim.Nesmies konat podla toho co si budu mysliet druhi!!!To je najvacsi zabijak vsetkej uprimnosti a pravdy cloveka!!!

0vecka

ja by som pc uplne nevypinal ... ale skus nieco sprvit kazdy den ist medzi ludi stretnut s s niekym z netu a tak... takych ako ty je vela ....

anonym66

Ano ja som taky,mam uz skoro 22 rokov,a chodim vacsinou z roboty domov,zarobim minimum taze ma to nebavi,mimo domova sa bojim ist robit a do zahranicia takisto.A co som zistil tak mam v podstate len jedneho,dvoch az troch dobrych kamaratov s ktorymi chodim von(ostatny mi nepasuju alebo su skor znamy).Taze som samotar lebo velakrat oni nemozu ist.Minule som bol sam v kine.Všade chodim sam.Nesom schopny si najsť ani priatelku a vlastne ani nehladam lebo by ma po case opustila.Mal som aj depresie ale bol som u psychiatria a je mi lepšie,začali ma baviť rozne zaujmy ale všade chodím sam taže je to v podstate o ničom.Nudny život bez priatelov a s malo peniazmi

dasenka52

Daj si záväzok že týždeň nezapneš počítač. Skús ten čas využiť lepšie : športuj , čítaj alebo si zájdi do mesta . Prestaň sa tolko báť !! Bud spontány ! Uvidíš že ak si budeš veriť tak bude všetko omnoho lepšie ako ked sa bude všetkého obávať ;)

m,mlk

vypni pc a choď von. pripájam sa k tomuto názoru.
pre dievčatá nie je zaujímavý chlap, ktorý si sám o sebe myslí, že nie je schopný vzťahov. tadiaľ cesta nevedie.

noway

chlapceeee sa uz preber? kolko este tem? vypni pccko, vazne. a potom sa zacni obzerat okolo seba a zit. chod sa prejst. chod von!!!!!! co vlastne ocakavas od zivota???? v pc to nenajdes.