Hrcka na kozi semennika + zacervenanie

Príspevok v téme: Hrcka na kozi semennika + zacervenanie
malcolm

Dobry den.
Na kozi okolo praveho semennika sa mi vytvorila nejaka hrcka, resp. zhrubnuta koza, a okolo tohto miesta je to aj cervene. Ked si to prehmatavam prstami, citit ze je tam nieco zhrubnute, par mm.
Neviem z coho to moze byt, pred par dnami sme sa milovali s priatelkou, s ktorou sa bohuzial casto nevidame, ale nebolo to nase prve milovanie. Pouzili sme kondom.
Este jedna informacia na doplenenie. Dva dni po tom som mal na semennikoch dost vysusenu kozu (v hornej casti, blizsie ku penisu), az lesklu. Rozmyslal som, ze to mohlo byt z toho, ze sme boli vo vani a mali sme v nej penu do kupela. Nic ine vynimocne sme nerobili. Potom to po natreni nejakym kremom ustupilo. Avsak na pravej strane som si dnes objavil toto cervene a zhrubnute miesto (nizsie smerom ku spodku.
Mohlo by to byt kozne alebo urologicke ochorenie?

bim bam89

Dobrý večer, partnerovi som objavila na semenníku nejakú hrčku, on tvrdí, že ju tam má stále,ale mne sa to nezdá. mám mať dôvod na obavy alebo je to prirodzené??hrčka je v hornej časti semeníka, smerom ku vonkajšej strane. čo to môže byť??
Ďakujem za odpoveď